Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumi-kenkiä

Kumi-kenkiä

Kumi pohjattut kengät tilausprosessin · Tutkimuksen · Tarjouksen · Näytteen vahvistus · Performa laskun · Suurin tuotanto · Laadun tarkastus · Tasapaino maksusuorituksen · Cargo toimitus · Tulli puhdistuma · Lastin väittävät mielellään ostaa neopreeni kumi arkki materiaalin väri ainoa alhainen hinta tehtaallamme. Olemme yksi...

Kumisaappaita pohjattut

Jotta prosessi

· Tutkimus

· Tarjouksen

· Näytteen vahvistus

· Performa laskun

· Pääosa tuotannosta

· Laadun tarkastus

· Tasapaino maksusuoritus

· Rahdin toimitus

· Tulliselvityksen

· Lastin väite

Tervetuloa ostamaan neopreeni kumi arkki materiaalin väri ainoa alhainen hinta tehtaallamme. Olemme yksi johtavia valmistajia ja toimittajia Kiinassa, tarjoaa sinulle parhaiten-kaupata ja Halvat kumiset valmistettu Kiinassa. Irtotavarana räätälöityjä tilauksia alhainen hinta ovat myös tervetulleita.

Kumi pohjattut kengät knowledge

(1) PVC välipohja: PVC, PVC, joka on eräänlainen keinonahkaa, on keksitty aivokuoren kangas korvaa ensimmäinen. On valmistettu PVC plus pehmittimien ja muita lisäaineita, valssatut komposiitti on valmistettu kangas. PVC vähäinen vaikutus vahvuus, termi, sietokykyä kuin PU.


(2) PU-välipohja: lisäksi PHYLON välipohja ja EVA-välipohja, PU-välipohja on myös erittäin yleistä. Polyuretaani, polyuretaani nimi on tiheä, kestävä, vaahto-pohjainen, kestävä materiaali käytetään yleisesti takana välipohja. PU-välipohja suurin etu on parempi joustavuus ja sitkeys.


(3) paketti lopulta: laukku ulkopohja ja ylempi kaksi pääosaa, mutta rakenteen ulkonäkö tai ulkopohja, välipohja ja ylemmän kolmeen osaan, mutta kääritään ylempi sisälle välipohja.


(4) PU yleistä pohjat: PU – pohjat ovat alhaisen lämpötilan muodostavat pohjat. PU-pohja on ominaista valoa, mutta ei märkä vettä Kemiallinen reaktio tapahtuu jälkeen korroosiota pois kerroksia.


Hot Tags: kumi-kenkiä Kiinassa, tehtaan, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, alhainen hinta, halpoja, irtotavarana
Tutkimus