Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Tulosta kumilehti

Tulosta kumilehti

Tulosta kumi-arkki Uusi muotoilu ja suosittu kumilehtiö kengännauloille Korkealaatuinen kumilevy, jota käytetään kengän pohjalla. Saatavana uusissa muodikkaissa malleissa ja eri väreissä Kumihelmakalvoja käytetään kengän kantapään tuottamiseen. Kohokuvioitu nahkalevy. ..

Tulosta kumilevy

Uusi muotoilu ja suosittu kumilehtiö kengännauloille

Korkealaatuinen kumilevy, jota käytetään tuottamaan kengän pohja

Saatavana uusissa muodikkaissa malleissa ja eri väreissä

Kumipäällysteitä käytetään kengän kantapään valmistamiseen

Kohokuvioitu kumilevyt naisten muotoiluun

Käytetään tuottamaan kengän pohja

Tulosta kumilevyn tuntemus

Soles

1, ainoan materiaalipisteen mukaan:


① Kumipohja: Luonnonkumi on yleensä kulutusta kestävää, kylmää kestävää, taittumista kestävää ja hyvä suorituskyky. Kuitenkin kumipintaan käytetty kumi on usein lisättävä muihin edullisiin materiaaleihin. Jos se lisätään liikaa, se vähentää merkittävästi taittamisen kestävyyttä ja kulumiskestävyyttä. Kumipohja on usein raskaampaa painoa.


② muunnettu PVC (tunnetaan yleisesti nimellä: muovinen pohja): huono kylmäresistanssi, sitä matalampi lämpötila on kovempaa kuin pohjat, päinvastoin, sitä korkeampi lämpötila pehmeämpää on pohjat. Taittamisen, kulutuskestävyyden pitäisi myös perustua kaava, PVC raskas paino lopussa.


③ TPR pohja: PVC määrä kumin ja valon lopussa mattapinta, parempi kylmä vastus, taitto, kulutuskestävyys perustuu myös kaava voi olla.


④ polyuretaanipohja (PU pohja): kevyt, yleensä taitettava, kulutusta kestävä, kylmä parempi.


⑤ nahka pohja: nahkaa ulkopohja usein tarvitse lisätä kalvoa, hengittävä, hiki paremmin, korkeammat kustannukset, kylmä, taitto on parempi, kulutus vastustus yleensä. Nahkapohja, joka on yleensä valmistettu nahasta.


⑥ EVA lopussa (yleisesti tunnettu vaahtona lopussa): kevyt paino, mutta paine on huono, usein epämuodostunut, kun rebound ei ole helppoa. Kylmä kovuus, kulutuskestävyys, taittuvuus yleensä.


⑦ komposiittinen pohja: useiden materiaalien, joita kutsutaan pohjan yhdistetyn pään pohjaksi, voidaan jakaa kantapään kohdalle ja sen jälkeen kämmentä, kalvoa ja pitkin kämmenlaitetta ja etupäätä ja muita osia. erilaiset toiminnalliset vaatimukset voidaan yhdistää edellä mainittuihin. Materiaalien edut yhdistetään. Yleisen komposiittisen pohjan hinta kuin neljältä pohjasta.


Hot Tags: tulostaa kumi arkki, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus