Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Ulkopohjainen materiaali kumina

Ulkopohjainen materiaali kumina

Ulkopohjainen materiaalikumi 1. Tuotekuvaus On olemassa monia uusia malleja ja jotkut eivät ole näkyvissä verkossa. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin. Lähetämme sinulle uusimman suunnittelusi. Kiitos! · Malli nro .: LY-N10 · Väri: Kaikki värit · Sovellettava käyttäjä: Aikuiset · Sukupuoli: Unisex · Materiaali: Kumilehti · Tyyppi: Outsole ...

Ulkopohjainen materiaalikumi

1. Tuotekuvaus

On monia uusia malleja ja jotkut eivät ole näkyvissä verkossa. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin. Lähetämme sinulle uusimman suunnittelusi. Kiitos!

· Malli nro .: LY-N10

· Väri: Kaikki värit

· Sovellettava käyttäjä: aikuiset

· Sukupuoli: Unisex

· Materiaali: kumilehti

· Tyyppi: Ulkopohja

· Käyttö: Shoe Sole

· Mallinumero: Ly-N10

· Koko: 110cm * 100cm / 100 * 100cm

· Paksuus: 2,5mm-8mm

· MOQ: 350 arkkia

· DIN (hankaus): alle 350 / 450-550 / yli 550

· Jarrutus: 20000/500000/100000 kertaa

· Kovuus: 80-93 Shore

· Ominaisuus: kulutuskestävä, lämmönkestävä, iskunkestävä

· Vientimarkkinat: maailmanlaajuinen

· Tavaramerkki: LIYU

· Kuljetuspaketti: 250 arkkia / paletti asiakkaan pyynnöstä

· Tekniset tiedot: QualityA> Quality B> Quality C

· Alkuperä: Dongguan, Kiina

HS-koodi: 4008

Ulkopohjainen materiaalin kumitieto

(1) EVA-välipohja: EVA, etyleeni-vinyyliasetaattikopolymeeri, verrattuna polyetyleenin kanssa, EVA: han viety vinyyliasetaattimonomeerin molekyyliketjuun, mikä vähentää korkean kiteisyyden astetta, lisää joustavuutta, iskunkestävyyttä, täyteaineiden yhteensopivuutta ja lämmöneristyskykyä. EVA-välipohja tarkoittaa EVA: ta sen jälkeen, kun se on injektoitu muottiin korkean lämpötilan lämmityksen jälkeen muodostamalla kengän välipohja, joka tunnetaan myös vaahtona loppuun. Perinteinen EVA on kuumapuristus, EVA-ruiskutuskone suoraan EVA-partikkeleihin koneen sisäpuolella olevaan muottiin, tyhjiö ja rikki noin 400 sekuntia muotin avaamisen jälkeen, muottiin pohjaan vaahtomuovausta ja sitten lämmön jälkeen kylmä stereotypioiden stereotypioita . Suurin ominaisuus on suuri saanto, muovaus. Haittana on helppo muodonmuutos, keltainen ajan myötä, kutistuminen.


(2) PHYLON välipohja: PHYLON on peräisin Yhdysvalloista, varhaisimmat kengät ovat PHYLON-välipohja. Viittaa materiaaliin muottiin kahden korkean lämpötilan lämmityksen jälkeen kengän pohjallisen polttamisen jälkeen. Käytetään urheilujalkineiden sarjaan. PHYLONin kovuutta säätelee lämpötila. PHYLON-välipohjan polttamisen aikana lämpötila on korkeampi, sitä kovempaa ja kovempaa kovettunut PHYLON. Mitä pienempi tulipalon luonnollinen lämpö PHYLON myös kevyempi, sitä pehmeämpi, joten kengän laadun arviointia lopulta ei voida mitata painon tai pehmeän ja kovalla painolla.


(3) Polttava kangas lopussa: Päällystakki on PHYLON-välipohja, joka on kengänvalmistusmenetelmän yleisen suunnittelun tunteen ja käytön tavoite. Paras esimerkki on se, että kengän välipohja ja kengän runko ovat samankaltaisia kangas, jotta kengän runko ja pohja voidaan integroida kokonaisuudessaan. Tämän prosessin toteuttamiseksi on käytettävä valittua kangasta, joka on kääritty jo muovattuun PHYLON-välipohjaan, korkeassa lämpötilassa polttamalla muottiin.


(4) PVC-välipohja: PVC, joka on PVC -tyyppi, on eräänlainen keinotekoinen nahka, joka on ensimmäinen keksitty kortikaalisten kudosten korvikkeille. Se on valmistettu PVC: stä sekä pehmittimistä ja muista lisäaineista, jotka on valmistettu liinalla valmistetusta komposiittimateriaalista. PVC: llä on pieni isku- lujuus, lämpömuutos, kestokyky PU: ksi.


(5) PU-välipohja: PHYLON-välipohjan ja EVA-välipohjan lisäksi PU-välipohja on myös hyvin yleinen. Polyuretaani, polyuretaanimainen nimi, on erittäin tiheää, kestävää, vaahtoon perustuvaa, kestävää materiaalia, jota tavallisesti käytetään selän keskivaiheessa. PU-välipohjan suurin etu on parempi joustavuus ja sitkeys.


(6) Pakkaus lopussa: pussin lopussa ulkonasta ulkopohja ja ylempi kahdella pääkomponentilla, mutta rakenne tai ulkopohja, välipohja ja yläosat, mutta välipohja kääritty yläosaan.


(7) PU yleispohjat: PU-pohjat ovat matalalämpöisiä muovia. PU-pohjaan on tunnusomaista kevyt, mutta ei märkä, vesikemiallinen reaktio tapahtuu korroosion kerrosten jälkeen.


Hot Tags: ulkopohja materiaali kumi, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpa, irtotavarana
Tutkimus