Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Värikäs kumilehti

Värikäs kumilehti

Värikäs kumilevy Tuotekuvaus: Värikäs kumitiivistemateriaali Kaikki nahka- ja nahkajäännöksiksi kutsutut vamps-materiaalit on jaettu kahteen luokkaan luonnollista nahkaa ja nahkaa. (1) Natural nahka luokitus: ① nahka: jaettu keltainen nahka, ...

Värikäs kumilevy

Tuotteen Kuvaus:

Tuotteen nimi

kumi-vaahtomuovilevy

Koko

100X110CM, 100x100, jne

Paksuus

2,0 - 8,0 mm

Perusväri

Musta, ruskea, beige

Pintaväri

Kaikki värit ja mallit voidaan tehdä asiakkaan vaatimuksen mukaan

Kovuus

85shore A

Valmis Ulkonäkö

yksi puoli sävytys ja toinen sivu karkea liima.

Laatu

voimme tehdä laadusta asiakkaan vaatimuksena.

Värikäs kumitiiviste

Kaikki materiaalit, joita käytetään vampsin viitoittamiseksi ns. Nahasta, on jaettu kahteen luokkaan luonnollista nahkaa ja nahkaa.


(1) Luonnonnahka luokitus:

① nahka: jaettu keltaiseksi nahaksi, puhvelin nahka, yleinen vahvuus keltainen nahka parempi kuin puhvelin iho. Lehmänkudoksen mukaan lehmännahka voidaan jakaa sorkkatahalle, vasikanlihalle, keskimmäiselle naudanlihalle, suurelle naudanlihalle, lehmälle, jolla on nuorempi ikä, kalliimpi lehmännahka, sitä korkeampi naudanliha-aste, mutta se ei tarkoita, että sitä korkeampi lehmännahka, sitä parempi lehmännahka lujuus. Nahka voidaan jakaa ensimmäiseen kerrokseen ja toisessa kerroksessa, ensimmäistä kerrosta käytetään yleisesti kenkien valmistukseen, toista kerrosta käytetään yleensä urheilukenkien, kenkien ja jalkojen valmistamiseen. Ensimmäisen kerroksen hinta on paljon suurempi kuin kahden kerroksen hinta.


② lampaannahka: jaettu lampaannahka, vuohi kaksi luokkaa. Yleiset vuohet ovat parempi kuin lampaankestävyys, ja pehmeys ja mukavuus lammas iho on parempi kuin vuohennahka. Lampaan luuta ei yleensä eroteta lampaan ikään.


③ siannahka: joita yleisesti käytetään vähemmän ylempänä, suhteellisen paljon lasten kenkiä, siannahkaa alhaisempia hintoja, joita käytetään yleisesti aikuisten kengissä Lippi. Pigskin on yleisesti jaettu ensimmäiseen kerrokseen ja toiseen kerrokseen, ensimmäinen vahvuuskerros on parempi, vähemmän vahva toinen kerros, mutta ensimmäisen kerroksen hinta on noin viisi kertaa kalliimpi kuin toisessa kerroksessa.


④ muut eläimen nahat: kuten krokotiilin iho, kengurujen iho, peura, lisko iho, käärme iho, helmi iho, strutsi iho, strutsi jalka iho, sammakko iho, edellä eläimen nahka niukan nahan lähde, joten tuotannon kengät Usein korkeampi hinnat, mutta ei tarkoita, että nahka on kestävyys yllään hyvä.


Hot Tags: värikäs kumilevy, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpoja, irtotavarana
Tutkimus