Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Sole Shoe Material

Sole Shoe Material

Sole kengän materiaali Tuotekuvaus On monia uusia malleja ja jotkut eivät ole näkyvissä verkossa. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin. Lähetämme sinulle uusimman suunnittelusi. Kiitos! · Malli nro .: LY-N10 · Väri: Kaikki värit · Sovellettava käyttäjä: Aikuiset · Sukupuoli: Unisex · Materiaali: Kumilehti · Tyyppi: Ulkopohja · Käyttötarkoitus: ...

Ainoa kengän materiaali

Tuotteen Kuvaus

On monia uusia malleja ja jotkut eivät ole näkyvissä verkossa. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin. Lähetämme sinulle uusimman suunnittelusi. Kiitos!

· Malli nro .: LY-N10

· Väri: Kaikki värit

· Sovellettava käyttäjä: aikuiset

· Sukupuoli: Unisex

· Materiaali: kumilehti

· Tyyppi: Ulkopohja

· Käyttö: Shoe Sole

· Mallinumero: Ly-N10

· Koko: 110cm * 100cm / 100 * 100cm

· Paksuus: 2,5mm-8mm

· MOQ: 350 arkkia

· DIN (hankaus): alle 350 / 450-550 / yli 550

· Jarrutus: 20000/500000/100000 kertaa

· Kovuus: 80-93 Shore

· Ominaisuus: kulutuskestävä, lämmönkestävä, iskunkestävä

· Vientimarkkinat: maailmanlaajuinen

· Tavaramerkki: LIYU

· Kuljetuspaketti: 250 arkkia / paletti asiakkaan pyynnöstä

· Tekniset tiedot: QualityA> Quality B> Quality C

· Alkuperä: Dongguan, Kiina

HS-koodi: 4008


样品册第五E册样品展示.jpg


Ainoa kengän materiaalitieto

Yleisesti ottaen kumi (synteettinen kumi) on itse asiassa eräänlainen muovi, muovia, myös kumia (synteettistä kumia). Kumin ja hartsin välisen uuden tyyppisen polymeerimateriaalin termoplastiset elastomeerit (TPE) ovat samat toiminnot ja ominaisuudet kuin perinteinen lämpökumi (pehmeä, joustava ja hyvä kosketus). Yleiset termoplastit käsittelevät yksinkertaisia, nopeita ja kierrätettäviä kaksoisetuuksia. TPE on kumimaista termoplastista, jonka toiminta ja luonne ovat. Siksi sitä kutsutaan myös nimellä termoplastiset kumit, tai lyhyt TPR. Ympäristöön myrkytön ja turvallinen, monipuolinen kovuus, erinomainen väritys, pehmeä kosketus ja muut ominaisuudet; säänkestävyys, väsymiskestävyys ja lämpötilan kestävyys, erinomainen käsittelykyky, ilman kovettumista, kierrätys voi vähentää kustannuksia sekä sekundääriruiskuvalu PP, PE, PC, PS, ABS ja muut alustat päällystetty liima voi myös olla erillinen muovaus.


TPE-termoplastiset elastomeerit (TPE) voidaan yleistää kahteen tyyppiin yleiskäyttöisestä TPE: stä ja teknisestä TPE: stä. Maailman teollisuustuotteet ovat: styreenit (SBS, SIS, SEBS, SEPS), olefiinit (TPO, TPV) TPB, TPE, TPE, TPU, TPEE, TPE, silikoni, kaikki synteettisten kumien ja synteettisten hartsien alueet. Styreeni TPE, joka tunnetaan myös nimellä TPS, on butadieenin tai isopreenin styreenilohkokopolymeeri, jonka suorituskyky on lähellä SBR-kumia. Noin puolet kaikista TPE: stä.


Kenkäteollisuuden laajalti käytössä olevat styreeni - butadieeni - styreenilohkokopolymeerin (SBS) edustavat lajikkeet ovat suurelta osin korvanneet kumia; samaan aikaan kumilla, kumilla ja muilla teollisuustuotteilla 3 Way on myös jatkuvasti laajentumassa. SBS: tä käytetään myös suurina määrinä PS-muovin vaikutusten muokkaajana ja erinomaisena modifikaattorina asfalttipäällysteisiin asfalttipäällysteisiin, jotka kestävät hankausta, halkeilua, pehmennystä ja liukastumista.


Termoplastisen elastomeerin (1) etuja voidaan käsitellä yleisellä termoplastisella muovauskoneella, kuten ruiskuvalu, puristusmuovaus, puhallusmuovaus, puristusmuovaus, muovaus ja muu muovaus; kumi injektointikoneen vulkanointi, aika alkuperäisestä 20 min tai niin, lyhennetty 1 min tai vähemmän; saatavissa oleva muovaus ekstruuderin vulkanointi, suulakepuristusnopeus, kovetusaika on lyhyt.

Hot Tags: ainoa kenkä materiaali, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus