Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumipäällystearkki

Kumipäällystearkki

Kumi-pohja-arkki Kumi-pohjainen arkkiosaaminen. Kumin ja termoplastisen elastomeeriluokan ja kestomuovisen elastomeerin käyttö on kumi ja muovi fysikaalisella sekoituksella tai kemiallisilla menetelmillä, jotka on valmistettu uudentyyppisestä materiaalista näiden kahden ...

Kumipäällystearkki

2014-A-1 (1).JPG

Kumipohjat Sheet knowledge


. Kumin ja termoplastisen elastomeeriluokan ja kestomuovisen elastomeerin käyttö on kumi ja muovi fysikaalisella sekoituksella tai kemiallisilla menetelmillä, jotka on valmistettu uudentyyppisestä materiaalista näiden kahden materiaalin puutteiden korjaamiseksi. Onko ihanteellinen kengän synteettinen materiaali materiaali, sen kevyt vedenpitävä, korroosionkestävyys, hyvä kulumiskestävyys ja muut ominaisuudet, käytetään laajalti kenkävalmistusprosesseissa, kuten keinonahkaa, EVA-kumia, joten lopussa. Kumi ja muovi, joita kutsutaan yhteisesti kumi- ja muoviteollisuudelle, ovat kaikki öljyn toissijaisia ​​tuotteita. Ne ovat sama lähde, mutta tuotteiden valmistusprosessissa, mutta ei samojen fyysisten ominaisuuksien, käyttö on vieläkin erilainen. Kumi on rengas monenlaisista muoveista tekniikassa ja markkinoiden kysyntää ja käyttöä laajemmin, jokapäiväisessä elämässä ei voida erottaa toisistaan.


Lyhyesti sanottuna olennaisin ero muovin ja kumin välillä on plastinen muodonmuutos, kun muovinen muodonmuutos, kun taas kumi on joustava muodonmuutos. Toisin sanoen muovi ei helposti palaa alkuperäiseen tilaansa muodonmuutoksen jälkeen, ja kumi on paljon helpompaa. Muovinen elastisuus on hyvin pieni, tavallisesti alle 100%, kun taas kumi voi saavuttaa 1000% tai enemmän. Valmistusprosessi muotoutuu valtaosassa tuoteprosessin loppuun saattamisesta; ja kumipainomenetelmä tarvitsee myös vulkanointimenetelmää. Muovit ja kumi kuuluvat samoihin polymeerimateriaaleihin, jotka koostuvat pääasiassa kahdesta hiili- ja vetyatomista, kun taas toiset sisältävät pieniä määriä happea, typpeä, klooria, piitä, fluoria, rikkiä ja muita atomia, sen suorituskyky on erityinen. erityinen. Huoneen lämpötilassa muovi on kiinteä, kova eikä sitä voi vääristää. Kumin kovuus ei ole korkea, joustava, venytettävissä pidempään, pysähtyminen voi palautua alkuperäiseen tilaansa. Tämä johtuu niiden erilaisista molekyylirakenteista. Toinen ero on se, että muovi voidaan kierrättää toistuvasti, kun taas kumia ei voida kierrättää, sitä voidaan käsitellä vain regeneroiduksi kumiksi ja sitten saatavaksi. Muovi 100 asteessa 200 astetta, kun morfologia ja kumi 60-100 asteessa, kun morfologia on samanlainen.


Hot Tags: kumi pohjat arkki, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus