Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumipohjaiset kengät

Kumipohjaiset kengät

Kumipohjat kenkiä varten Ei MOQ-pyyntöä, erityisesti uusille asiakkaille. Nopea toimitus ja alhaisemmat toimituskulut. Yleensä veloitamme toimitusmaksun Hyvä maine sekä kotimaassa että ulkomailla. Asiakaslähtoinen; Rehellinen hallinta. Kumi-pohja kengät tuntemiseen Nahka: tunnetaan myös nimellä ...

Kumipohjat kengille

Ei MOQ-pyyntöä, varsinkin uusille asiakkaille.

Nopea toimitus ja alhaisemmat toimituskulut. Yleensä veloitamme toimitusmaksun

Hyvä maine sekä kotona että ulkomailla.

Asiakaslähtoinen; Rehellinen hallinta.

Kumipohjat kenkien tuntemukselle

Nahkaa, joka tunnetaan myös keinonahasta tai muovimateriaalista, on PVC ja PU sekä muut tekomateriaalit yleensä.


Se perustuu tekstiilikankaan tai ei-kudottujen kankaiden, PVC: n ja PU: n valmistamiseen erilaisilla erilaisilla koostumuksilla, kuten vaahdolla tai kalvoprosessoinnilla, joka on valmistettu eri lujuus, kulutuskestävyys, kylmä ja väri, kiilto, kuviomallit ja muu käsittely vaatimukset, joissa on monenlaisia ​​värejä, vedenpitävä suorituskyky, siistit reunat, korkea käyttöaste ja suhteellisen halvat nahkaominaisuudet, mutta valtaosa nahasta, nahasta ja joustavuudesta ei voi saavuttaa sen pitkittäisen leikkauspinnan , näet hienot kuplat reiät, kankaalla tai pintafilmit ja kuivat tekokuidut.


Se on eräänlainen materiaali, joka on ollut erittäin suosittua alkuaikoina ja jota käytetään laajasti erilaisten nahkatuotteiden tai osa nahka-aineista. Sen yhä kehittynyttä tuotantoteknologiaa käytetään laajalti kaksikerroksisen ihon tuotannossa.


Nykyään nahan kaltaiset nahat valmistetaan tuotannon mittakaavassa ja niiden pintateknologia on erittäin perusmuotoinen ja niiden kuiturakenne melkein saavuttaa dermis-vertailukelpoisen hinnan. Mutta nahka ja keinonahka (kierrätetty nahka ja keinotekoinen nahka) ovat verrattavissa: ainutlaatuinen hygienia (luonnolliset huokoset ja kuidut) ja kestävyys.


Hot Tags: kumi pohjat kengät, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus