Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumialustainen kengänkiekko

Kumialustainen kengänkiekko

Kumi pohjapinta kengille Edut: 1. Yli 20 vuoden kokemus kumilevyn valmistuksesta. 2. OEM ja ODM ovat käytettävissä. 3. Kun täydellinen tuotantolinja, kehittyneitä laitteita ja ammattitaitoisia työntekijöitä, me hallitsemme laatua hyvin, tarjota kilpailukykyinen hinta ja tehokas ...

Kumi-pohjapaperi kengille

  Edut:

1. Yli 20 vuoden kokemus kumilevyn valmistuksesta.

2. OEM ja ODM ovat käytettävissä.

3. Kokonainen tuotantolinja, kehittyneitä laitteita ja ammattitaitoisia työntekijöitä hallitsemme laatua hyvin, tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ja tehokkaan palvelun.

4. Näyte valmistuu 5 vuorokaudeksi ja irtotavaratuotanto tuotetaan pian, kun asiakkaat hyväksyvät näytteen.

5. MOQ ei pyri erityisesti uusille asiakkaille.

6. Nopea toimitus ja alhaisemmat toimituskulut. Yleensä veloitamme toimitusmaksun

7. Hyvä maine sekä kotona että ulkomailla.

8. Asiakaslähtöinen; Rehellinen hallinta.

Kumi pohjapinta kenkien tuntemukselle

Tuotantoprosessissa syntyvät jätteet (tyhjennys, purukumi) ja vihdoin syntyneet jätteet voidaan palauttaa suoraan uudelleenkäyttöön; käytettyihin TPE: n vanhoihin tuotteisiin voidaan käyttää uudelleen yksinkertaisen uudistamisen jälkeen ympäristön pilaantumisen vähentämiseksi ja uusiutuvien luonnonvarojen lähteiden laajentamiseksi;


Ilman kovettumista säästäen energiaa; itse vahvistava suuri, huomattavasti yksinkertaistettu kaava, niin että monimutkaisten tekijöiden vaikutus kontrolliin heikensi huomattavasti suorituskyvyn laatua helpommin tarttumaan. Muovielastomeerin haitat: TPE: n lämmönkestävyys on huonompi kuin kumilla, koska lämpötila nousee ja fyysinen lasku, joten käyttöalue on rajoitettu. Samanaikaisesti puristusmuovaus, rebound, kestävyys verrattuna huonoon kumiin, hinta on usein suurempi kuin vastaava kumi. Yleensä TPE: n edut ovat edelleen erinomaisia, mutta haitat jatkuvasti paranevat, koska uudet energiaa säästävät kumiraaka-aineet ovat kehitysnäkymät ovat erittäin lupaavia.


Muoveja synteettisiin tai luonnollisiin polymeereihin, yhdisteet, jotka muodostavat perusaineosat muovausmenetelmässä; öljyllä, korroosionkestävyys, eristys, edullinen ja niin edelleen. Käytetään ulkopohjaan, pääosa, puolet materiaalin lopusta ja Baotou. Yksikomponenttinen, monikomponenttinen yksikomponenttinen muovi sisältää vain muovista olennaista synteettistä hartsia, ja useimmilla muovilla synteettisen hartsin lisäksi on täyteaineita, kovetteita, väriaineita ja muita lisäaineita, jotka ovat monikomponenttimuovia. Lähes kaikki käyttävät muovia muoveissa. Hartsi on tärkein muovin osa, se toimii liimana, voi sementoittaa muut aineet kokonaisuutena. Vaikka lisäaineiden lisääminen voi muuttaa muovien ominaisuuksia, hartsit ovat muovityypin, suorituskyvyn ja käytön perustavanlaatuinen tekijä. Yleisesti käytettävät hartsityypit ovat PE, PVC, PS, PF, UF, EP, PR, PU), polymetyylimetakrylaatti (PUMA), silikoni (SI) ja vastaavat.


Kuumennettaessa tapahtuvien muutosten mukaisesti synteettinen hartsi voidaan jakaa kahteen erilaiseen kestomuovihartsiin ja kuumakovettuvaan hartsiin. Termoplastinen hartsi: Se pehmennetään, jäähdytetään ja kovetetaan lämpöllä, eikä se voi reagoida kemiallisesti. Tätä ominaisuutta voidaan ylläpitää riippumatta siitä, kuinka monta kertaa lämmitys ja jäähdytys toistuvat. Termoplastiset hartsit ovat: polyeteeni, polyvinyylikloridi, polystyreeni, polyamidi, polyoksimetyleeni, polykarbonaatti, polyfenyleenioksidi, polysulfoni, kumi ja vastaavat. Kestomuovihartsin käsittelyn etu on yksinkertainen, suurella mekaanisella energialla. Haittana on huono lämmönkestävyys ja jäykkyys. Lämpökovettuva hartsi: hartsi kuumentamisen jälkeen kemiallisia muutoksia, vähitellen kovettuvaa muovausta ja sitten kuumennettua pehmenemistä, sitä ei voida liuottaa. Lämpökovettuvalla hartsilla on korkea lämmönkestävyys, paine ei ole helppo muovautua. Haittana on huono mekaaninen ominaisuus. Lämpökovettuva hartsi fenoli-, epoksi-, amino-, tyydyttymättömät polyesteri- ja silikonitierihartsit.


Muovietuja: hyvät käsittelyominaisuudet, yksinkertainen prosessointiteknologia; kevyt: samanlainen kuin puu; kuin voimakkuus: kevyt ja voimakkaat materiaalit; lämmönjohtavuus on pieni: ihanteellinen lämpöeristysmateriaali; kemiallinen stabiilius: yleinen Happo, alkali, suola ja rasva ovat hyvä korroosionkestävyys; hyvä sähköeristys: ovat yleensä huonoja sähkönjohtimia; suorituskyvyn suunnittelu on hyvä: muuttamalla kaavaa, prosessointitekniikkaa, joka on tehty erilaisten projektin materiaalin ominaisuuksien kanssa; rikas koriste: voi olla läpinäkyviä tuotteita, voidaan myös tehdä eri värejä tuotteita, ja väri kaunis, kestävä, mutta myös kehittynyt painatus, kohokuviointi, pinnoitus ja bronzing tekniikka valmistettu erilaisia ​​malleja, kukkia Kolmiulotteinen ja pinta, metallituotteet. Muoviset puutteet: helppo vanheneminen --- auringossa, ilmassa, lämpö- ja ympäristötuotteissa kuten hapoissa, emäksissä, suolassa ja muissa vaikutuksissa, muuttujan molekyylirakenteessa, pehmittimissä ja muissa komponenteissa haihtuvat, mikä aiheuttaa murtuma-sidoksen ja siten Tuo mekaanisten ominaisuuksien heikkeneminen ja jopa kova ja hauras, tuhoaminen ja niin edelleen. Syttyvä - paitsi palava, mutta myös palavan suuren savun määrän, ja jopa tuottaa myrkyllisiä kaasuja. Huono lämmönkestävyys: lämmön muodonmuutos yleensä ja jopa hajoamisen ongelma. Pieni jäykkyys: viskoelastinen materiaali, jolla on alhainen kimmomoduuli.


Hot Tags: kumi pohjapinta kengät, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus