Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumipohja Ulkopohja

Kumipohja Ulkopohja

A: Mikrokuitujen nahkaa täydellinen nimi on "erittäin hieno kuituvahvistettu PU-nahka". Se on erittäin erinomainen kulutuskestävyys, erinomainen kylmä, hengittävä, anti-aging-ominaisuus. PU on ...

Kumikengän ulkopohja

IMG_20160815_110928.jpg

Kumikengän ulkopohja

Microfiber skin "on mitä materiaalia?


V: Mikrokuitujen nahkaa täydellinen nimi on "erittäin hieno kuituvahvistettu PU-nahka". Se on erittäin erinomainen kulutuskestävyys, erinomainen kylmä, hengittävä, anti-aging ominaisuuksia.


PU on polyuretaani. Polyuretaanikahvalla on erinomainen suorituskyky. Tältä osin Bayer, BASF, Huntsmanin tuotantokapasiteetti on maailmanluokan, kun taas Toray, Asahi-tekstiilikuitujen toimittaja, jota edustaa korkeampi tuoteteknologia. Ulkomailla, eläinsuojeluyhteiskunnan vaikutuksen ja teknologian kehityksen ansiosta, polyuretaani-synteettisen nahan suorituskyky ja käyttö ylittävät luonnollisen nahan.


Mikrokuitujen, polyuretaanipitoisuuden ja hengittävyyden lisäämisen jälkeen kulutuskestävyys on vahvistettu entisestään. Ei ole epäilystäkään siitä, että tällainen lopputuote, suorituskyky on aivan erinomainen.


Ihmiset, jotka ostavat mikrokuitutuotteita ovat tyylikkäitä, ja kristityt ovat erittäin tervetulleita ulkomaille, koska ne ovat nahkaa, parempaa suorituskykyä kuin nahkaa ja eläinten tappamista.


K: Mikä on MD: n loppu? Pitää sitä päällä?


A: MD on EVA-injektio loppuun, MD ei kosketa maata kyseisen kerroksen lopussa.


Nyt yleisin urheilujalkineet välipohja ja välipohja PHYLON EVA välipohjalla. Itse asiassa nämä kaksi kuuluvat samaan attribuuttien luokkaan (tekniset muovit), mutta miksi on olemassa ero puhelun välillä?


PHYLON on peräisin Yhdysvalloista, aikaisintaan kenkiä kutsutaan PHYLON-välipohjaksi eikä EVA-välipohjaksi ja PHYLON-välipohjaksi, ja myöhemmin jalkineiden jatkuvaan kehittämiseen Taiwanille ja Etelä-Korean johtavalle brändin jalkineiden tuotekehityslaitokselle Sourceille, pohjan nimi systemaattisempaa, niin me kutsumme nyt EVA-välipohjaksi.


Nykyään välipohjassa käytetään PHYLON-välipohjaa, jonka suurin ominaisuus on kevyt, joustava ja hyvät pehmusteominaisuudet. PHYLONia kutsutaan toissijaiseksi vaahtoksi. EVA-välipohja on myös erittäin kevyt, mutta vaimennuskyky ja joustavuus ovat paljon pienemmät kuin PHYLON-välipohja, mutta kustannukset ovat paljon pienemmät kuin PHYLON, EVA-välipohjaa kutsutaan vaahdoksi.


(Huom: vaahto: Kun materiaali muottiin, lämmön kautta muovauskengän välikuvio, kutsutaan lopulta vaahtoa eli EVA-välipohjaa.)


Toissijainen vaahto: Kun materiaali muuttuu muottiin, kahden korkean lämpötilan polttamisen jälkeen kengänpohjojen polttamisen jälkeen, sitä kutsutaan toissijaiseksi vaahdotukseksi välipohjaksi, eli usein sanotaan PHYLON-välipohjasta. PHYLONin kovuutta säätelee lämpötila. PHYLON-välipohjan polttamisen aikana, sitä korkeampi lämpötila, sitä suurempi on kovettuneen PHYLON-välipohjan tiheys ja sitä vaikeampi. Mitä pienempi PHYLON-välipohjan ampumisen luonnollinen lämpö on kevyempi ja pehmeämpi, joten välipohjan laadun arviointia ei voida mitata painon tai kovuusasteen mukaan.


Välipohjasta


1. Polttokruunu loppuun:


Burlap-välipohja on PHYLON-välipohja, mutta suunnittelija pyrkii yleiseen muotoiluun ja kengätekniikkaan, paras esimerkki on LB1. Välipohja ja kengän runko, jossa on sama kangas, mikä tekee kengän rungosta ja pohjasta kokonaisvaltaisen yhdentymisen, mutta myös tämän kengänvalmistusprosessin kohokohta. Tämän prosessin saavuttamiseksi on käytettävä valittua kangasta, joka on kääritty jo muovattuun PHYLON-välipohjaan, ja korkea lämpötila muotissa polttaa, se on sellainen kuin me olemme nähneet LB1-kengän välipohjan rakenteesta.


2. PU-välipohja: PHYLON- ja EVA-välipohjan lisäksi PU-välipohja on myös hyvin yleinen, PU-välipohjan suurin etu on joustavuus ja joustavuus.


3. Pakkaus lopussa: Nyt on paljon kenkiä, joissa on sisäänrakennettu välipohja rakenne, joka tunnetaan myös pussiin lopussa. T-MAC-sarjan tapaan NIKEn genre -sarja kuuluu päätyrakenteen pakettiin. Pakkauksen lopussa ulkopohjan ulkonäöstä ja ylemmistä kahdesta pääkomponentista, mutta rakenteesta tai ulkopohjasta, välipohjasta ja yläosista, mutta välipohja kääritään yläosaan.


Pohjalliset ja kiinteät pohjat


1. Pohjallinen: Pohjallinen voidaan pitää pakkauksena lomakkeen lopussa ja pakkaus lopussa on erilainen, mantereen rakenne kääritään ulkopohjaan, esim. FORCE1, jopa maanpäälliseen rakenteeseen , sen sijaan, että ulkonäkö Kuten yleisessä kumipohjauksessa nähdään, itse asiassa kumin ulkopohja on kääreessä kääreessä, tätä välipohjaa kutsutaan myös lopulta MD: ksi, joka kuuluu EVA: hon.


2. Yksiosainen pohja: Yleisimpiä pohjapinta on EVA-vaahtomuovilevy, joka on edullinen ja erittäin slip-resistant, ja pohja on vettä kuin rullaluistella. REEBOK 3D-pohjat ovat parhaita EVA-vaahtopohjia.


3. PU yleispohjat: ADI ja NIKE eivät ole niin paljon käytettäessä tätä pohjaa, PU pohjat ovat matalan lämpötilan muodostavat pohjat. PU-pohjaan on tunnusomaista kevyt, mutta ei märkä, vesikemiallinen reaktio tapahtuu korroosion kerrosten jälkeen.


4. Puhtaat kumipohjat: puhdas kumipohja käytettäväksi ulkona vaelluskengille tai työvaatteille, sähkökengille. Koko kumiyhdistelmän koko pohjat, kulumista kestävän liukastumisen edut, on se haitta, että paino on liian suuri. Useimmissa tällä pohjalla käytetään yleensä CAT-työtä kenkiä, joita kutsutaan myös eristetyiksi pohjaksi.


Useiden materiaalien vertailu:


TPR etujen lopussa:


1, kulutusta kestävä


PU-pohjaiset edut:


① elastisuus; ② kevyt; ③ kumipäässä ja muissa sisustuskappaleissa (kuten ilmatyyny jne.), Kun muotin muovaus voi olla monipuolista; ④ sitkeys.


MD ominaisuuksien lopussa:


①. Kevyt paino


②. Hyvä kimmoisuus, hyvä iskunvaimennus


Ensinnäkin kengän ylläpito


1. Ostaa sopivan kengän, tai kengät helposti muotoaan ja vahingoittavat jalkoja.


Puhdista säännöllisesti kengät, pyyhi ne kostealla liinalla; älä harjaa harjalla Meng.


3. Jos kengät märät, linnoitus lehdessä säilyttää ulkonäkö kengät, ja anna kengät kuivua luonnollisesti, vältä suoraa auringonvaloa tai korkean lämpötilan leivontaan.


4. Kengän tulee välttää kosketusta liuottimien, happojen, emästen, öljyjen jne. Kanssa. Säilytä kaksi tai useampia vaihdettavia kenkiä, jotta kengät muuttuvat vuorotellen.


5. Vapaa-ajan kengät, sandaalit eivät saa olla kovaa liikuntaa.


Toiseksi urheilujalkineiden ylläpito Kun olet ostanut sopivan urheilukenkien parin, sinun on tiedettävä, miten se suojaa ja pidentää sen käyttöikää. Seuraavat kohdat voivat auttaa sinua:


1. Päivittäiset harjoittelijat. Paras valmistelu yli kaksi paria lenkkareita korvaamaan joka päivä.


2. Ennen kenkien käyttämistä se on paras sijoittaa tuuletetulle paikalle, jotta kengillä on tarpeeksi aikaa kuivua.


3. urheilijoiden tai urheilun harrastajien tulisi aina käyttää urheilujalkineiden ostamista. Jalkineiden käyttöiän pidentämiseksi mahdollisimman vähän pestä.


4. juoksukenkiä nailonverkko-kankaalla ja keinotekoinen parkittu nahka on verrattain helppo ylläpitää, käytettävissä oleva purjehtimen pesu, ei ole suositeltavaa käyttää pesuainetta tai liottaa veteen.


5. Pohja pohjaan tuuletettuun paikkaan kuivumaan.


6. Kun kengät kuivuvat, kenkätuen käyttö auttaa palauttamaan kengän alkuperäisen muodon tai kengissä täytetyn sanoman. Sanomalehdellä on kaksinkertainen hyöty, joka ei ainoastaan ​​voi auttaa palauttamaan alkuperäistä kengän muotoa, vaan myös nopeasti kosteutta kengissä.


7. kengät poistetaan sanomalehden jälkeen, anna kengät kuivua jonkin aikaa.


8. Liiallinen suora auringonvalo, hiustenkuivaaja ja huono hoitomenetelmä vähentävät kenkien käyttöikää.


Päivittäinen ylläpito


Seuraavassa on verkko ystävä siitä, miten pestä valkoinen kangas kengät, pieni kokemus, toivon kaikille auttaa:


Älä käytä pesuainetta ja saippuaa.


Pesuaine väriltään.


Saippua pesty keltainen.


Ensinnäkin harjaa kengät hammastahnalla


Toiseksi, älä harjaa aurinkoa auringon jälkeen, niin haalistu, sijoitettava sävyyn, luonnollinen ilmakuivattu


☆ säännölliset puhdistuskengät, likaiset ylemmät, kastettu veteen pehmeällä ribbetupalla, älä harjaa harjalla Meng.


☆ kortiksen kengät pitäisi olla öljyä nahan kestävyyden varmistamiseksi.


☆ ei voi käyttää puhdistettaessa valkaisuainetta.


☆ Vältä veden tunkeutumista, altistusta ja palovaroitusta; vältä suoraa auringonvaloa pesun jälkeen, aiheuttaen vanhenemista, muodonmuutoksia, häipymistä ja rikki verkkoa.


☆ Vältä kosketusta terävien esineiden, kemikaalien kanssa.


☆ ylläpitää yli kaksi paria kenkiä voidaan korvata, niin että kengät muuttuvat levätä.


☆ kiinnittää huomiota erityisiä kenkiä, vapaa-ajan kenkiä, sandaalit ei pitäisi tehdä rasittava liikunta, sisätiloissa urheilujalkineet ei pitäisi olla rasittava liikunta ulkona.


Älä käytä ulkopohjaa, jotta vältät kosketuksen öljyyn tai muihin syövyttäviin aineisiin, jos ne ovat saastuneita, välittömästi huuhdottava vedellä.


☆ pitsi / taika-bändi ei voi olla liian tiukka toimintaan jalka on sopiva, muuten se vaikuttaa mukavuutta.


☆ Älä käytä, poista pohjalliset, kengät sijoitettu kuivaan ja tuuletetulle paikalle, helposti kengät säteilevät lämpöä, palautetaan.


☆ yritä välttää puristamista, niin että kengät pysyvät samana muodonmuutoksen tilana.


☆ Kun sitä ei käytetä pitkään aikaan, se on pestävä ja kuivattu, jotta se voidaan säilyttää kuivassa paikassa paperin käärimisen jälkeen.


☆ Vältä korkean lämpötilan leivonnassa, jos tulppa on kengätulostuslehdessä, kuiva kosteus ja kosteus, aseta tuuletetut paikat kuiviksi


Urheilukenkä koostuu yleensä varvas-, ylä- (etu-, sivu) ulkopohja, välipohja, kantapää, vuori, pohjallinen, kieli ja erilaiset lisävarusteet. Kengän korkeuden mukaan se jakautuu kolmeen tyyppiin: matala auttaa apuna suurta apua.


Hot Tags: kumi kenkä ulkopohja, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus