Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumilevy Matt Color

Kumilevy Matt Color

Kumilevy mattapintainen Tilausmenetelmä · Tiedustelu · Tarjous · Näytteen vahvistus · Performa-lasku · Bulk Production · Laaduntarkastus · Tasapainotus · Lastien toimitus · Tullivapautus · Tavaratodistus Kumieristeen mattapintaiset tiedot Termoplastiset polyuretaanit / termoplastiset polyuretaanit ...

Kumilevy mattapintainen

Tilausmenetelmä

· Kysely

· Tarjous

· Näytteen vahvistus

· Performan lasku

· Bulk Production

·Laatutarkastus

· Saldon rahalähetys

· Lastien toimitus

·Tulliselvitys

· Tavaravaatimus

Kumilevy mattapintainen tieto

Termoplastiset polyuretaanit / termoplastiset polyuretaanit (TPU / TPU) Nämä kengätyypit ovat kiinnostuneita materiaalien toimittajien uudesta kehityksestä. Ohut termoplastinen polyuretaani ulkopohja ja puhallettu termoplastinen polyuretaani välipohja tulevat tulevaisuuden materiaaliyhdistelmiksi


Yhä tai vähemmän, sen periaatteella ja polyuretaani / polyuretaanin valmistusmenetelmillä on materiaalien yhdistelmä. Thermoplastinen polyuretaani kattaa laajan kovalevyyden, jalkineteollisuudessa, Shore-kovuuden arvo 55A: sta lähes 85A: iin, ja sen erinomainen kulutuskestävyys ja liukastumisenkestävyys, lämpömuovautuvalla polyuretaanilla oli hyvä veistomenetelmä. Puhallettu termoplastinen polyuretaani on nyt valmis infuusioprosessiin, mikä tarkoittaa, että valmistajat voivat ohittaa tuotantomateriaaliyhdistelmät termoplastisista polyuretaaneista termoplastisiin polyuretaani / termoplastisiin polyuretaaneihin lyhyessä ajassa.


Käsittelyssä, verrattuna polyuretaaniin, termoplastisella polyuretaanilla on suuria etuja. Syöttössä olevat termoplastiset polyuretaanipussit olivat rakeisia. Kemikaaleihin liittyvää asiantuntemusta ei ole, eikä käyttäjän tarvitse joutua säätämään suuria määriä erilaisia ​​konekohtaisia ​​parametreja koneen käytön aikana. Termoplastinen polyuretaani / polyuretaani (TPU / PU) Luultavasti tavallisin materiaalin yhdistelmä tänään. Termoplastisilla polyuretaaneilla / polyuretaaneilla on monia etuja. Ensinnäkin, voit suorittaa kengänvalmistusprosessin yhden luukun prosessin avulla. Tässä prosessissa käytetään kestomuoviin perustuvaa polyuretaania kengän ulkopohjien valmistamiseksi, ja polyuretaania käytetään kengän keskipohjojen valmistukseen. Erityisen mielenkiintoinen pohjaan suora muovausprosessi on yhdistelmä kenkä ulkopohja valmistettu kompakti termoplastinen polyuretaani ja pieni paino kengän välipohja vaahdotetaan itsestään reaktiivinen polyuretaani. Yhdistelmän tuloksena syntyy yhdistelmäpohja, jossa on erittäin kulutusta kestävä ulkopohja ja mukavuutta valmistava kengän välipohja.


Erinomaisten fysikaalisten ominaisuuksiensa lisäksi kestomuovipohjaiset kestomuoviletkut täyttävät nykyaikaisen suunnittelun tarpeet käyttämällä läpinäkyviä pohjia tai värikkäitä pohjia suoraan muovausprosesseihin. Monikäyttöinen termoplastinen polyuretaani / polyuretaani (MTPU / PU) Suunnittelijoita ja valmistajia on innoissaan käyttää termoplastisia polyuretaani-injektioita ja uutta DESMA-prosessia kolmen värin pohjaan. Tämä mahdollistaa yhden prosessin, kolmen värin tai toiminnon. Värillinen materiaali ruiskutetaan muotinkehyksen kulkureitteeseen ruiskupuristuslaitteella ja täyttää ainoan alueen käyttäjän harkinnan mukaan. Kovettumisen jälkeen materiaali kaadetaan, jolloin ulkopohja muodostuu. Sitten injektoidaan kengät loppuun, joka on valmis tuotanto. Kaikki vaiheet tehdään samalla koneella kuin kiinteä osa koko prosessia. Jalostamattomat, ei myynnissä. Sen lisäksi se säästää käsittelyä, jakelua ja materiaaliportaita, se myös lisää tuotteen laatua ja taloutta. Yksi prosessi, moninaiset ominaisuudet, DESMA Process hyödyntää nopeasti uuden tuotteen mahdollisesti määrittelemätöntä luonnetta. Nyt ei ainoa ainoa luokka voidaan erottaa väreillä, vaan se voidaan myös erottaa toisistaan ​​kovuudella, toiminnalla, lujuudella ja ominaisuuksilla. Esimerkiksi nämä edut antavat turvakengänvalmistajille mahdollisuuden tarjota kenkiä, joilla on erityinen tuki tai käyttäjäystävällisyys.


Hot Tags: kumi-arkki matta väri, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöity, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus