Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumi ulkopohja

Kumi ulkopohja

Kumi ulkopohja Kumi ulkopohjatietojen tuntemus Ainoa materiaali Ensinnäkin materiaalin pohjat: rakennepohjat ovat melko monimutkaisia, laajassa merkityksessä voivat sisältää ulkopohjan, välipohjan ja kantapään sekä kaikki pohjatarvikkeet. Ainakin kapea merkitys, ainoa viittaa yksin, ...

Kumi ulkopohja

2015年新产品图片 04.JPG

Kumi ulkopohjamaata

Ainoa materiaali Ensinnäkin materiaalin pohjat: rakennepohjat ovat varsin monimutkaisia, laajassa merkityksessä voivat sisältää ulkopohjan, välipohjan ja kantapään sekä kaikki pohja-aineet. Kapean mielessä, ainoa viittaus pohjaan, materiaalien yleisten pohjien yleiset ominaisuudet saattavat kestää kulumista, vettä, öljyä, lämpöä, paineita, iskunkestävyyttä, hyvää elastisuutta ja jalustan muotoon helppo asentaa. ei ole helppo vaihtaa, Eristys, helppo imeytyä kosteuteen, jne., mutta myös sitoa loppuun, kävelyä jarrun rooli ei luiskahda ja helppo pysäyttää ja muut olosuhteet. Monissa emäksisissä materiaaleissa voidaan jakaa kahta luonnollista perusmateriaalia ja synteettistä perusmateriaalia. Luonnonviljamateriaali, mukaan lukien luonnollinen nahka, bambu, puu, synteettinen perusaineisto, mukaan lukien kumi-, muovi-, kumi- ja muovikomposiittimateriaalit, kierrätetty nahka, joustava pahvi ja niin edelleen.


(A) luonnollinen nahkainen selkäosa on luonnollisten nahkakenkien, ulkopohjan, erikoisnahan pohjallisen tuotanto. Käytettyjen raaka-aineiden mukaan ne voidaan jakaa keltaiseksi nahaksi, puhvelin nahaksi, siannahkanahaksi jne.; Erilaisten käyttötarkoitusten mukaan voidaan jakaa ulompi nahka, nahka, nahka päällä, nahka Baotou Etc. Sen mukaan, että parkitusmenetelmä on erilainen, se voidaan jakaa kromivärjättyyn nahkaan, kasviperäisellä parkitulla nahalla, yhdistettynä parkitun nahkaan; niiden eri tasojen ja osien mukaan, mutta ne voidaan jakaa naudan nahkaan, härän päähineeseen, lehmännahkaan, olkapäähineeseen ja niin edelleen. Luonnonnahkan ominaispiirteet: Koska luonnollinen nahan parkitusmenetelmä on erilainen, suorituskyky ei ole sama, ja jokaisella on omat ominaisuutensa. ① Kasviperäisen nahan ominaispiirteet ovat: paksu nahkakappale, kova isoihin isoihin kynsiin, mutta myös vähemmän veden imeytymistä, plastisuutta. Kasvivärjätty nahan kestävyys on kuitenkin huono. ② kromi parkitus nahka ominaisuudet ovat: kulutuskestävyys, veden imeytyminen, korkea lujuus, hyvä lämmönkestävyys. ③ yhdistelmä parkitus ominaisuuksien lopussa: pinnan ja kasviperäisen parkitun nahan suorituskyky on periaatteessa sama, mutta lämmönkestävyys, kulutuskestävyys ja muut ominaisuudet ovat lisääntyneet.


Hot Tags: kumi ulkopohja arkki, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus