Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Tavallinen arkki

Tavallinen arkki

Tavallinen arkki kangas Guangdongin Liyu-Yibao kengät Material Co Ltd, joka sijaitsee Chang'an Town, Dongguan, joiden pinta-ala on 30 tuhatta neliömetriä, omistaa useita tuottaa riviä kumipohja, jolla on kyky tuottaa kumilevyä ylös 200 000 neliömetriä kuukaudessa. plain ...

Tavallinen arkkikumi

Guangdong Liyu-Yibao Kengät Material Co Ltd, joka sijaitsee Chang'an Town, Dongguan pinta-ala on 30 tuhatta neliömetriä, omistaa useita tuottaa riviä kumipohja, joka on kyky tuottaa kumilehti jopa 200 tuhatta neliömetriä kuukaudessa.

tavanomainen kumitieto


Kumipohja (RB): Kuuma puristusmuovaus, luonnonkumi ja kierrätyskumi. Punnitaan, ei öljyä kestävä, pohjan muovaus on oltava karkea kiinnityspinnalla, helppoa lyhentää kuumennettaessa, väri on epäjohdonmukainen


Edut: hyvä kulutuskestävyys, luistamaton, joustava, ei helppo murtaa, hyvä pehmeys, hyvä jatke, kutistuminen ja vakaus, hyvä kovuus, hyvä taivutus, vedenpitävä.


Haitat: raskaammat, helppohoitoiset kerma (laatuongelmat), ei helposti korroosiota (ympäristöongelmat); ei kova, helposti lävistänyt; hengittävä, hygroskooppisuus ei ole hyvä, pelkää öljyä liotettu, ei pitäisi olla autokauppaan ja muihin kosketukseen öljyn Paikka käyttää.


Kumi-vaahtopaino kevyempi kuin kumi lopussa, kumimainen haju, sormillasi ajallaan, pinta kääntyy merkittävästi kuin keskimääräiset pohjat, kulutuskestävyys on huono.


Hot Tags: tavallinen arkki kumi, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus