Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Neopreenikumikierre

Neopreenikumikierre

Neopreenikumivalot 1.Oletko tehdas tai kauppayhtiö? Olemme kumilehti tuotteita tehdas, joten hinnat ja toimitusaika voitaisiin taata. 2.Missä on tehtaasi? Miten voin vierailla siellä? Tehtaamme sijaitsee Gongguan City, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa. Kaikki asiakkaamme, ...

Neopreenikalvolevy

1.Oletko tehdas tai kauppayhtiö?

Olemme kumilehti tuotteita tehdas, joten hinnat ja toimitusaika voitaisiin taata.

2.Missä on tehtaasi? Miten voin vierailla siellä?

Tehtaamme sijaitsee Gongguan City, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa. Kaikki asiakkaamme kotimaasta tai ulkomailta ovat tervetulleita tutustumaan meihin!

3. Voitteko tehdä OEM & ODM?

Kyllä, voimme tehdä OEM- ja ODM-tuotteita. Se ei ole ongelma.

4.Miten voin saada näytteitä?

Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle ilmaisia ​​näytteitä. Uusien asiakkaiden odotetaan maksavan toimituskulut, ja tämä maksu vähennetään virallisen tilauksen maksusta.

5.Miten toimitus?

Kuormamme yhden 20 jalan kontin 15 päivän kuluessa, sitä muutetaan erityistilanteen mukaan.

6. Voitteko tarjota testiraportti tilauksestasi?

Kyllä me voimme. Voimme toimittaa testiraporttimme asiakkaiden pyynnöstä.

7. Maksuaika:

T / T, L / C, Western Union, Paypal jne .. asiakkaan pyynnöstä.

Neopreenikumivalot

Ainoa materiaaliosaaminen Ainoa materiaali: Ainoa materiaali saatavilla nykyisillä markkinoilla monenlaisia ​​eri malleja. Pohja- tai kenkävalmistajan on määritettävä, mitä suorituskykyä tuote täyttää, täyttävät standardit ja materiaalien valinta: kumi (RU), kestomuovi (TR), polyuretaani (PU) tai termoplastinen polyuretaani (TPU).


Nykyisillä markkinoilla voidaan ostaa pohjat monenlaisia ​​materiaaleja, malleja vaihtelevat. Pohja- tai kenkävalmistajan on määritettävä, mitä suorituskykyä tuote täyttää, täyttävät standardit ja materiaalien valinta: kumi (RU), kestomuovi (TR), polyuretaani (PU) tai termoplastinen polyuretaani (TPU). Kengät, jotka ovat olennainen osa materiaalia, on oltava lähelle pohjaa, joten valmistajan on saatava oikeus käyttää materiaalia oikean valinnan tekemiseen. Siinä on myös muotoilu ja suorituskyky, jotka on valittava oikein, jotta varmistetaan lopputuotteen hyvä laatu. Tietenkin kengät ja kengät eivät ole yleistettävissä, eri kengän vaatimukset, erityisesti pohjan vaatimukset, eivät ole samat. Pohjan vaatimukset, mukaan lukien yksinomaisen kevyt paino, matala kitka, voimakas kahva ja jopa nahan vakavuus, suurempi lämpötila-alue, kemikaalien ja rasvojen kestävyys ja niin edelleen. Normaaleissa olosuhteissa kenkien markkinakysyntä on yleensä useiden edellä mainittujen vaatimusten yhdistelmä. Kaikilla kengillä on tärkeitä ja perusominaisuuksia, kuten: kävelymukavuus ja jalkasuoja. Ironista kyllä, nämä kengän perusominaisuudet korvataan vähitellen suosituimmillaan, ja yhä useammat ostajat pitävät muoti tärkeimpänä tekijänä ostaessaan kenkiä.


Status quo -tyyppisten materiaalien, kuten kaksoispohjien, yhdistelmästä on tullut paras ja kätevin ratkaisu jalkojen suojaamiseen käyttämällä kestävää ulkopohjaa kävelemällä pehmeämmällä välipohjalla Kun mukavuutta. Tätä tarkoitusta varten paras materiaalien yhdistelmä on nykyään kumista valmistettu ulkopohja (synteettinen kumi) ja polyuretaanista valmistettu välipohja. Pohjat ulkopohja ja välipohja tuotantoprosessissa voidaan jakaa vaiheisiin, lopullinen käyttö liima sidokset yhteen, useimmissa tapauksissa, tarvetta esikäsittely, kuten pinnan kumia halogenoidut ja / tai kiillotettu. Toinen tapa sitoa on käyttää automaattista liimasuihkua kahden materiaalin välillä käyttäen kumilankaa ja PU: n liitosfunktiota liimauksen aikaansaamiseksi.


Hot Tags: neopreeni kumilehti, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpoja, irtotavarana
Tutkimus