Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Luonnonkumi hinta

Luonnonkumi hinta

Luonnonkumi hinta Natural rubber hinta tuntemus Polyuretaani (PU) Yksinkertaisimmat kengät on valmistettu yksitiheyksisestä polyuretaanipohjaisesta ulkopohjasta. Polyuretaanipohjalla on oltava kaksi tehtävää: ensinnäkin meidän on tuntea olonsa mukavaksi ja kevyeksi pohjaksi ja toiseksi on myös erittäin tärkeä asia eli turvallisuuskysymykset, ...

Luonnonkumi hinta

erä

tiedot

Malli nro.

LY-N08

materiaali

Luonnonkumi

Koko

100 * 100

Paksuus

2.5mm ~ 6.0mm

Laatu

Kaksi luokkaa A ja B

Perusväri

musta, beige, ruskea jne.

Pinnan väri

mikä tahansa väri ja vaatimuksesi mukaan

hakemus

lady kengät, mekko kengät, sandaali, tohvelit miesten kengät jne

Minimitilaus

500 arkkia

Toimitusaika

10 ~ 15 päivää

Pakkaus

Puhdas laukku

Luonnonkumiin liittyvä hintatieto

Polyuretaani (PU) Yksinkertaisimmat kengät valmistetaan yksitiheyksisestä polyuretaanipohjasta. Polyuretaanipohjalla on oltava kaksi tehtävää: ensinnäkin meidän on tuntea olonsa mukavaksi ja kevyeksi pohjaksi ja toiseksi on myös erittäin tärkeä asia eli turvallisuuskysymykset, kuten liukumaton. Itse asiassa on vaikea asettaa kaksi toimintoa yhteen, ja useimmissa tapauksissa vain yksi niistä toimii oikein. Polyuretaanipohjien tiheys on enimmäkseen noin 0,8 g / cm3, jota tavallisesti käytetään rentoihin kenkiin. Yksitiheyksisten kenkien tuotanto on hyvin yksinkertaista ja tehokasta, mutta tuotetut tuotteet ovat edelleen korkealaatuisia kaupallisia kenkiä. Polyuretaani / polyuretaani (PU / PU)


Yli 20 vuotta suoraa ruiskuvalukoneita on käytetty jalkineteollisuudessa kaksinkertaisen tiheyden omaavien polyuretaanikengän valmistamiseksi. Tiheän polyuretaanipohjan yhdistelmä ja kevyt ja miellyttävä välipohja mahdollistavat kahden ominaisuuden yhdistämisen yhdessä kengässä. Ulkopohja voidaan valmistaa erittäin tiheästi pakatusta materiaalista, mikä antaa sille paremman kulutuksen ja hyvän liukumisen ja rasvankestävyyden. Vaahtopolyuretaanijärjestelmää voidaan käyttää tekemään välipohja siten, että kengät kuluvat mukavammin ja jopa kevyemmiksi.


Kengän ja yksittäisjäähdytyksen kengänvalmistusprosessi on erilainen, ensimmäinen askel, että tiheä ulkopohja tarvitsee suljetussa muotissa. Tiettyyn reaktioaikaan mennessä ylempi välipohja ja ulkopohja ruiskupuristettiin pohjien ja yläliimojen kautta yksinkertaisen kengänäytteen avulla. Useimmissa tapauksissa materiaaliyhdistelmää käytetään turvakengäteteollisuudessa, koska tällä alalla on tärkeää etsiä mukavaa ulkoasua sekä hyviä ominaisuuksia. Rento jalkineissa on kuitenkin monia mielenkiintoisia malleja, jotka käyttävät polyuretaani / polyuretaaniyhdistelmiä. Tiheys Ulkopinnan tiheys on pääasiassa 0,9 g / cm3, kun taas välipohjan tiheys on enimmäkseen 0,45 g / cm3. Turvakengissä kaksi liimakerrosta ylittävät vaaditun standardin, välipohja voidaan tehdä ohuemmalla kerroksella.


Termoplastinen polyuretaani (TPU) Tämä materiaaliyhdistelmä ei ole niin mainostettu, koska tiheydeltään kestomuovinen polyuretaanipohja ei tee kenkiä mukavaksi käyttää, kestomuovisen polyuretaanin tiheys noin 1 g / cm3, mikä tarkoittaa, että tämä jalkineet luokassa jalka ei voi tuottaa hyvää äänieristystä. Lisäksi kestomuovista polyuretaania on usein erittäin vaikea kiinnittyä ylempään, joten termoplastista polyuretaani ulkopohjaa ei useinkaan käytetä.


Hot Tags: luonnon kumi hinta, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus