Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Tuuletettu kumilehti

Tuuletettu kumilehti

Puhallettu kumilehtiö Asiakaskeskeisen periaatteen mukaisesti yhtiö esittelee Espanjasta, Saksasta ja Taiwanin alueesta kehittyneitä teknologioita, laitteita ja raaka-aineita, tutkimaan ja kehittänyt teknologiaa omalla henkilöstöstään sekä johtamisinnovaatioita. High-end-kengissä ...

Puhallettu kumilevy

Asiakaslähtöisen periaatteen mukaisesti yhtiö esittelee Espanjasta, Saksasta ja Taiwanin alueesta kehittyneitä teknologioita, laitteita ja raaka-aineita, tutkimaan ja kehittämään teknologioita omalla henkilöstöstään sekä johtamisinnovaatioilla. High-end-kengän materiaalimarkkinoilla tuotteemme, kuten kumipohja, kreppipohja ja mikrosoluinen vaahtopää, muodostavat erinomaiset saavutukset teknologian suhteen.

Haluamme tehdä sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​ystäviä eri teollisuudenaloilta edistymään eteenpäin ja käsi kädessä luomaan yhteistä voittoa.


Puhallettu kumilevyn tuntemus

PU-pohja on polyuretaanin pääkomponentti, joka on polymeerimateriaali, joka on valmistettu A / B / C-polyesterivaahdosta, öljystä ja vedestä.


Onko uusi orgaaninen polymeerimateriaali, joka tunnetaan viidenneksi suurin muovi "käytetään enemmän valmistuksessa huippuluokan nahkakenkiä, urheilujalkineet, lenkkarit ja niin edelleen.


Edut: matala tiheys, pehmeä rakenne, hyvä elastisuus, mukava ja kevyt kuluminen; hyvä hapettumiskestävyys, erinomainen kulutuskestävyys, taivutusvastus, suuri kovuus; erinomainen iskunvaimennus, liukumaton suorituskyky; Hyvä kemiallinen kestävyys; Hukuttava, joka edistää ympäristönsuojelua, ei ole helppo ryppyjä.


Haitat: vahva veden imeytyminen, helppo kellastuminen, helppo murtaa, huono venymä, veden kestävyys, pilaantuva pohja, huono ilmanläpäisevyys.


Hot Tags: puhallettu kumi levyt, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöity, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus