Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Musta kumilehti

Musta kumilehti

Musta kumilevy Musta kumilevytieto Laaja valikoima pohjamateriaaleja Sole materiaali vaihteli TPR-pohjalla, MD-pohjalla, MD-kumi, EVA-pohja, kumipohja, PVC-pohjat, PU-pohjat, RB-pohjat, RS-pohjat, TR-pohjat, TPU-pohjat , muoviset pohjat. Selitä seuraavan käsitteen: MD, EVA Ensin sanoa ...

Musta kumilevy

IMG_0087-(2).png


Musta kumilevyn tuntemus

Laaja valikoima pohjamateriaaleja
Yksittäiset materiaalit vaihtelevat, TPR-pohjat, MD-pohjat, MD-kumi, EVA-pohjat, kumipohja, PVC-pohjat, PU-pohjat, RB-pohjat, RS-pohjat, TR-pohjat, TPU-pohjat, muoviset pohjat.


Selitä seuraavan käsitteen:


MD, EVA


Ensin sanotaan, mikä on MD: MODEL tai PHYLON lohikäärme yhdessä


2. Joten mitä PHYLON: (tunnetaan yleisesti nimellä lohikäärme) on eräänlainen materiaali, jota käytetään tavallisesti käytettyjen kenkien pohjaan, sekamateriaalista valmistetun EVA-vaahtomuovin (EVA: n sekundaaripainemuottituotteet) kevyt, joustava ja seisminen suorituskyky on hyvä, kovuus säädetään vaahdon lämpötilan mukaan.


3. Mikä on EVA: Eteeni-vinyyliasetaatti - Vinyyliasetaattikuitu. Kevyt ja joustava aineen kemiallinen synteesi.


Joten: MD sisäpohjassa on oltava EVA, MD loppu myös nimeltään PHYLON loppuun. Kuten MD = EVA + RB tai EVA + RB + TPR Jotkut kengät ovat RB + PU ja niin edelleen.


RB, PU, ​​PVC, TPU, TPR, TR


1. Mikä on RB: RB on lyhenne Englanti kumi (kumi); kumi sisältää luonnonkumia, synteettistä kumia (lisätietoja on lisäyksessä I). Kumia: käytetään useissa urheilujalkineissa ulkopohjaan.


2. Mikä on PU: Polyuretaani Suuren molekyylipainon omaava polyuretaani-synteettinen materiaali, jota usein käytetään väkevyydeltään suuritiheyksisissä, kestävissä vaahtopohjaisissa materiaaleissa.


3. Mikä on PVC: polyvinyylikloridi PVC, luonnollinen kellertävä läpikuultava, kiiltävä. Valkaistuminen kerroksessa tulee näkyviin.


4. Mikä on TPU: termoplastisen polyuretaanielastomeerin (termoplastinen polyuretaani) täydellinen nimi, joka on di-isosyanaatti- ja makromolekulaariset polyolit, ketjunlisäaineet, jotka syntyvät lineaaristen polymeerimateriaalien reaktiossa.


5. Mikä on TPR: termoplastinen kumi, materiaali, joka yhdistää kumin ja kestomuovien ominaisuudet kumin ominaisuuksiin ja jota voidaan käsitellä ja kierrättää termoplastisina aineina. Se voidaan muovata tavanomaisilla muovinmuovauskoneilla, pursottamalla, kumituotteilla valmistetulla puhallusmuovauksella.


6. Mikä on TR: TPE ja kumi-synteettiset materiaalit, joissa on enemmän kuvioita, tuntuu hyvältä, Yan-väri, sileä viimeistely, korkea tekninen sisältö, mutta myös 100-prosenttisesti kierrätetty, ovat ympäristöystävällisiä kenkäpohjaisia ​​materiaaleja.


Materiaalien yksinomainen tunnistus ja ominaisuudet:


Tietoja PU, PVC, TPR, RUBBER tunnustamisesta!


PU on kevyin ja kulutusta kestävä, tietenkin hinta on kallein.


PU-materiaalipohjat ovat erittäin hyvät, hyvin kevyet kädessä, reiät pohjan takaosassa ovat pyöreitä.


PVC-materiaali pohjaan käsissä kuin TPR raskas.


TPR-kengän pohja jousto on parempi kuin PVC, yrityksen pohjat pitävät, luonnollisesti putoavat, jos se voi palaa, on TPR


PVC-materiaalin pohjat ovat halvempia kuin TPR, mutta laatu ei ole hyvä, varsinkin talvella, on helppo katkaista loppu.


PVC-kengänpohjilla on ominaisuus, että ei ole ruiskutusreikää eikä haju nenällä, on maku. Laita pitkä aika, sitten pitkät valkoiset asiat.


TR: n ainoa pinta on erittäin kirkas, vaikeampi kuin tavalliset TPR-pohjat, ja TR: llä on enemmän ruiskutusreikiä kuin TPR.


Paino: Kumi (kumia) tärkein, PU, ​​EVA kevyin,


Materiaali: PU kallis, EVA, TPR kohtalainen, PVC halvin,


Prosessi: TPR on muodostettu ja käsiteltävä PVC, ABS on yleensä korkeakorkoisia kenkiä, kallista ja kovaa,


Sovellus: PVC käytetään enemmän materiaali- tai ei-paino-osiin tai luo lasten kenkiä; PU-nahkaa voidaan käyttää jalkineiden kankaaseen tai kantaa painoa. Pussissa käytetään enemmän PVC-nahkaa. Tämä johtuu siitä, että pussissa olevat tuotteet ovat erilaisia ​​kuin kengissä käytettävät tuotteet eivätkä säteile lämpöä; ei tarvitse ottaa henkilökohtaista painoa.


PU, PVC erottelu on suhteellisen helppoa, kulmasta PU pohja kangas on paljon paksumpi kuin PVC, on eroja tuntuu, PU tuntuu pehmeä; PVC tuntuu kovemmalta; voidaan käyttää myös tulipalon polttamiseen, PU: n Maku on paljon kevyempi kuin PVC: n maku.


Liite I:


1, luonnonkumia


Luonnonkumi on pääosin peräisin Clover-kumipuusta, kun kumipuun iho on leikattu auki, se virtaa maitomainen mehu, jota kutsutaan lateksiksi, lateksi kondensoimalla, pesemällä, muodostamalla ja kuivaamalla luonnonkumi.


Synteettistä kumia on valmistettu synteettisin menetelmin, ja erilaisia ​​raaka-aineita (monomeerejä) voidaan syntetisoida erilaisten kumien avulla.


2, Yleiskumi


Koskee luonnonkumia, kuten styreenibutadieenikumia, butadieenikumia, isopreenikumia jne. Käytettävän kuminan tai kaiken, pääasiassa renkaiden ja yleisten teollisuuskumituotteiden valmistukseen. Yleinen kysyntä kumi on suuri, on tärkein lajikkeet synteettistä kumia.


Styreenibutadieenikumi:


Styreenibutadieenikumi (SBR) on butadieenin ja styreenin kopolymeeri. Se on yleisin yleinen synteettikuitu, jossa on SBR, SEB ja termoplastinen elastomeeri (SBS).


Butadieenikumi:


Butadieenia valmistetaan liuospolymeroinnilla, butadieenikumilla on erinomainen kylmyyskestävyys, hankausresistanssi ja joustavuus, mutta sillä on myös hyvät anti-aging-ominaisuudet. Valtaosa butadieeni-kumista renkaiden valmistukseen, pieni osa kylmien tuotteiden valmistukseen, pehmusteisiin ja nauhaan, kumikenkiin ja niin edelleen. Butadieenikumin haittapuoli on se, että repäisylujuus on huono ja märkä liukastuvastus ei ole hyvä.


Isopreenikumi:


Isopreenikumi on lyhyt nimi polyisopreenikumille, joka on valmistettu liuospolymeroinnilla. Isopreenikumi, kuten luonnonkumi, on hyvä kimmoisuus ja kulutuskestävyys, erinomainen lämmönkestävyys ja hyvä kemiallinen stabiilisuus. Isopreenikumin raaka (raaka) vahvuus oli huomattavasti alempi kuin luonnonkumi, mutta yhtenäisyyden laatu, jalostuskyky ylitti luonnonkumin. Isopreenikumia voidaan käyttää luonnonkumin sijasta kuorma-auton renkaiden ja off-road-renkaiden valmistukseen. Sitä voidaan käyttää myös erilaisten kumituotteiden tuottamiseen.


Isopreenikumi:


Eteeni Propyleenikumi ja eteeni pääraaka-aineen synteesi, anti-aging, sähköeristys ja otsonin vastustuskyky. Eteeni-propyleenikumi voi olla suuri määrä öljytäytteisiä ja täynnä hiilimusta, alhaisemmat tuotehinnat, etyleenipropeenikumin kemiallinen stabiilius, hankauksenkestävyys, kimmoisuus, öljynkestävyys ja styreenibutadieenikumi suljetaan. Eteeniä Propyleenikumia käytetään monenlaisiin tarkoituksiin, joita voidaan käyttää renkaiden sivuseinissä, nauha- ja putkistoissa sekä autojen osissa, mutta myös lanka-, kaapelipäällyste- ja korkeapaineisissa, korkeapaineisissa eristysaineissa. Voidaan myös luoda muovisia kenkiä, saniteettituotteita ja muita vaaleita tuotteita.


neopreeni:


Kloropreeni on tärkein raaka-aine, homopolymeroimalla tai pienellä määrällä muita monomeerikopolymerointeja. Tällaisia ​​ovat esimerkiksi suuri vetolujuus, lämmönkestävyys, kevytkestävyys, hyvä vanhenevastus ja öljynkestävyys ovat parempia kuin luonnonkumi, styreenibutadieenikumi, butadieeni-kumi. Vahva liekin vastustuskyky ja erinomainen anti-syttyvyys, korkea kemiallinen stabiilisuus ja hyvä veden kestävyys. Neopreenin haittana on sähköeristysominaisuudet, huono kylmäresistanssi, raaka-kumi epävakaus varastoinnissa. Neopreeniä käytetään monenlaisiin tarkoituksiin, kuten esinahka- ja hihnankäämiin, johtimiin ja kaapeleihin sekä öljynkestäviin letkuihin, tiivisteisiin ja kemiallisesti kestäviin laitteiden päällysteisiin.


Kumityyppi:


NR: Luonnonkumi Natutal Rubber


IR: Isopreenikumi Polyisopreeni


SBR: styreenibutadieenikopolymeeri


BR: Polybutadieeni


IIR: butyylikumi


EPDM: Eteeni-propeenikumi


CR: polykloropreeni


NBR: Nitriilikumi


PU: Uretaanikumi


CSM: Hypalon polyeteeni


ACM: akrylaattikumi polyakrylaattikumi


ECO: epikloorihydriini


SI: Silikonikumi


FPM: Fluorihiilikumi


HNBR: hydraatti-nitriili


FLS: Fluorattu silikonikumi


Hot Tags: musta kumilevy, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöity, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus