Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Arenaceous Sheet

Arenaceous Sheet

Arenaceous levy Guangdong Liyu-Yibao Kengät Material Co Ltd, tunnettiin aiemmin Dongguan Liyu Kumilehdet Co, Ltd, kuuluisa yritys, jolla on korkea koskemattomuus, hyvä palvelu ja kustannustehokkaita tuotteita. Se on vuonna 2000 perustettu Liyu Groupin kokonaan omistama tytäryhtiö.

Arenaceous sheet

Guangdong Liyu-Yibao Kengät Material Co Ltd, tunnettiin aiemmin nimellä Dongguan Liyu Kumilehdet Co, Ltd, kuuluisa yritys, jolla on korkea koskemattomuus, hyvä palvelu ja kustannustehokkaita tuotteita. Se on vuonna 2000 perustettu Liyu Groupin kokonaan omistama tytäryhtiö.

Vuonna 2011 Liyu ja erinomainen Taiwanin rahoittama yritys eli Yibao-yhtiö sulautuivat ja DEC., 2011, ja Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd muutettiin Guangdongin Liyu-Yibao Kengät Material Co., Ltd


Arenaceous sheet tietoa

Nahkapohja on eräänlainen pohja, joka voi hengittää automaattisesti ja ajaa jalka hengittää. Hengittävyys on hyvä, tukkoinen jalka voi vapauttaa imeytyneen hikeen automaattisesti pitämään jalka kuivana.


Nahkajalkineet ovat pääasiassa nahkaa, korkeammat hinnat. Sen etuja on helppo muotoilla, saman tyyppinen, sopiva, hyvä kimmoisuus, voi vähentää vaikutusta eikä olla helppoa väsytystä, ilmanvaihtoa, kosteuden imeytymistä jne., Samalla helppo käsitellä, helppoa kauneutta. Kovaa tekstuuria ei ole helppo lävistää, mutta sen jälkeen kun vesi on kasteltu, öljy on helppo loimata muodonmuutos tai rappeutuminen.


Sen pääpiirteet:


① parempi lämpöeristys varmistaa, että jalka kengässä oikea lämpötila


② kevyt, paino neliösenttimetriä kohti 0,95 - 1,05 grammaa, samoja tiheyksiä ja vettä. Voi olla vedenpitävä ja vapauttaa kosteutta, kun kengät eivät ole enää märät, jotta kengät ovat mukavassa tilassa.


③ ainutlaatuinen kolmiulotteinen kuiturakenne, pohjat eivät repeä, kun taivutettu 180 astetta. Voidaan nopeasti sopeutua jalka muotoon, voi tehokkaasti tukea maaperän iskulla, kuin muut samaan paksuuteen kuuluvat materiaalit pohjaan tehokkaampi jalka.


Hot Tags: arenaceous arkki, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullinen, halpa, irtotavarana
Tutkimus