Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
3mm kumilehti

3mm kumilehti

3mm kumilevy Tilausmenetelmä · Tiedustelu · Tarjous · Näytteen vahvistus · Performa-lasku · Bulk Production · Laaduntarkastus · Balance Remittance · Lastien toimitus · Tullivapautus · Cargo Claim 3mm rubber sheetknowledge Kengänvalmistusmateriaaleista, kestomuovista, on yksinkertaisempi yhdistelmä. ..

3mm kumilevy

Tilausmenetelmä

· Kysely

· Tarjous

· Näytteen vahvistus

· Performan lasku

· Bulk Production

·Laatutarkastus

· Saldon rahalähetys

· Lastien toimitus

·Tulliselvitys

· Tavaravaatimus

3mm kumitulppa

Kengänvalmistusaineiden, kestomuovisen polyuretaanin ja polyuretaanin yhdistelmä on yksinkertaisempi yhdistelmä, joka käyttää ohut kerros kestomuovista polyuretaanikengänvalmistusta, lopulta tehty polyuretaanin käyttö. Erinomaisten fysikaalisten ominaisuuksien lisäksi kestomuovipohjaiset kestomuoviletkut täyttävät nykyaikaisen suunnittelun tarpeet. Suorassa muovausprosessissa voidaan tuottaa läpinäkyviä pohjia tai värikkäitä pohjia.


Lisäksi suunnittelijalle ei ole miltei mitään pidättyväisyyttä veistetyllä tyylillä, ja jopa moniväriset pohjat urheilullisilla kengän ominaisuuksilla voivat olla varsin edullisia valmistusprosessissa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kaksikerroksiset pohjat alkavat polyuretaani / polyuretaanimateriaaleista, joita käytetään kaksikerroksisten pohjien valmistuksessa, joista kaksikerroksiset pohjat ovat polyuretaania. Ulkopohjaan on käytettävä erityisen tiheää polyuretaanimateriaalia, ja välipohjalle vaahtoava polyuretaani on valittava mukavuuden kannalta. Uuden DESMA-teknologian ansiosta jalkinelaitteisto takaa, että teollisuus yhdellä mekaanisella järjestelmällä Kumin, kestomuovisen polyuretaanin ja reaktiivisen polyuretaanin (PUR) prosessin kustannustehokkain. Aina kun on ongelmia tuotantotekniikan, materiaalien, muottien suunnittelun ja prosessiparametrien vaatimustenmukaisuuden kanssa suunnitellun jalkinetyypin ja nykyisen valmistusrakenteen kanssa, DESMA voi tarjota kattavan asiantuntemuksen, pätevän erikoistumisen ja asiakaslähtöisen projektisuunnittelun.


Hot Tags: 3mm kumilehti, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpoja, irtotavarana
Tutkimus