Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kenkäpohja Silicon
Oct 03, 2017

Kengänpohjat Silicon Basic Informaatio

Tuotteen Kuvaus

  • Malli nro .: ZEW 518

  • Tavaramerkki: zhuo we wei

  • Tekniset tiedot: RoHS, MSDS, SGS

  • Materiaali: silikonikumi

  • Kuljetuspakkaus: 1kg, 5kg, 20kg, 25kgwood-kotelo, joka täyttää vaatimukset

  • Alkuperä: Shenzhen, Kiina

Shoe Soles Silicon Käyttö:
Kengänpohjat muottiin, hiekkavaluun, harjanmuodostuksen.
Ominaisuudet:
- Erittäin ohut ja hyvä käyttökelpoisuus, helppo irrottaa
-Huuhtelee huoneenlämmössä 3-4 tunnin kuluessa
-hyvä vetokyky ja repäisylujuus, matala kutistuminen
- Hyvä vastustuskyky säälle, lämpötilalle, ikääntymiselle, hapolle

Shoe Soles Silicon Kuvaus:
ZEW-518-silikonikumia käytetään pääasiassa kengänvalumuotteissa, hiekkavalussa, pohjamateriaalissa, kipsi-malleissa, yksinkertaisissa tuotteissa, tuotteissa, joissa ei ole monimutkaisia ​​kuvioita, sekä vakiokokoisia ja epämuodostumattomia tuotemalleja.

Shoe Soles Silicon Käyttöohje:
Komponentti A on valkoinen virtaava neste ja komponentti B on kovetusaine. Ota esimerkiksi silikoni-kumi 100 g ja lisää 2,5% kovetinta sekoittaen tasaisesti. Sen jälkeen, kun silikonikumi ja kovetusaine ovat täysin sekoitettuja, laita pii tyhjiökoneeseen deairingiksi kuplien poistamiseksi. Sen jälkeen kun nestemäinen silikonikumi on kaadettu, se kaadetaan kopioitavaan tuotteeseen tai muotinkehykseen.

Huomautus:
Tuotetta käytetään kaatamalla tai harjaustekniikalla. Toisin sanoen kiinnität tuotteelle tai pohjamallille kaksoiskappaleet tasolevyyn ja liitä sitten tasorunko puupaneelilla piin vuotamisen estämiseksi, sekoita silikonikumi ja kovetusaine tasaisesti sekoitussuhteen mukaan. 100: 2 ja kaada se pohjamalliksi, sitten harjaa tasaisesti puupaneelilla tai siveltimellä ja täytä muotin runko kipsiä sen jälkeen, kun silikoni-kumi on kuivunut.

Varastointi ja varotoimet:
Tuote, joka on ympäristöystävällinen nestemäinen silikonituote, ei ole helppo polttaa ja sitä voidaan varastoida ja kuljettaa vaarattomiksi tavaroiksi. Tuotteen säilyvyys on noin vuoden kuluttua tuotannosta. Tarkastus on tarpeen, kun ylitämme määräajan. Sitä voidaan edelleen käyttää, jos ei ole sakeutumista eikä pilaantumista.


Tyyli Väri Viskositeetti (cps) kovuus (A °) Vetolujuus (MPA) Puristuslujuus (KN / M) Venymä (%) Suhde (%) Toiminta-aika (H) Kovetusaika (H)
ZEW-518 Valkoinen ≤25000 18 ± 2 ≥1.3 ≥5 ≥300 2 ~ 3 0,5 ~ 2 2 ~ 8