Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Shoe Sole Material Sheets

Shoe Sole Material Sheets

Kengän ainoat materiaalilevyt Kengän pohjamateriaalitiedot Ensinnäkin materiaalin ulkopohjaa käytetään yleensä luonnonkumissa tai synteettisessä kumina ja lujitusaineessa. Koska ulkopohja sijaitsee kengän uloimmalla pohjalla, se toimii hyvällä liukumattomalla, kulutusta kestävällä, ...

Kenkäpohjainen materiaalilevy

mmexport1496207618719.jpg

Kenkäpohjainen materiaalilevytieto

Ensinnäkin materiaalin ulkopohjaa käytetään yleensä luonnonkumissa tai synteettisessä kumissa ja vahvistavassa aineessa. Koska ulkopohja sijaitsee kengän uloimmalla pohjalla, se toimii hyvällä liukumattomalla, kulutusta kestävällä korroosionestolla. Luonnonkumin etu on se, että se on erittäin pehmeä, joustava ja hyvä, mutta haittana on myös se, että kulutuskestävyys ei ole kovin hyvä. Voit korjata luonnon kumin puutteet ja käyttää muita synteettisiä kumeja paremman yleisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, kuten lisäämällä BR: tä niin, että kulutusta kestävät pohjat parantavat paremmin.


Ulkopohjainen tekniikka:


Ei-merkintä, tämä on yleisimpiä, mikä ei merkitse mitään jälkiä, pohjakitkan pohjat eivät jätä jälkiä likaiselle lattialle. Voit testata valkoisen paperin kitkan pohjat.

adiWEAR, joka on super kulutusta kestävän materiaalin merkitys, tavallinen kumipohja DIN kulumiskäyrä alle 80 kuutiosenttimetriä ja kulutusta kestävä kumi DIN-kitkakerroin alle 40 kuutiometriä. Yleensä älä käytä erittäin kulutusta kestävää kumia, joten koko pohja, mutta suurempien kitka-osien, kuten kantapään, etureunan jne., Muille paikoille tavalliselle kumille.Toiseksi, urheilukenkien välipohjalla käytetyn materiaalin loppu on loppujen lopuksi PHYLON-välipohja ja EVA. Itse asiassa nämä kaksi tehdään lopulta EVA: lla, mutta miksi on olemassa ero, mitä se tarkoittaa? PHYLON on peräisin Yhdysvalloista, aikaisintaan kenkiä kutsutaan PHYLON-välipohjaksi eikä EVA-välipohjaksi ja PHYLON-välipohjaksi, ja myöhemmin jalkineiden jatkuvaan kehittämiseen Taiwanille ja Etelä-Korean suurten jalkineiden tuotekehityslaitokselle Sourceille, systemaattisempaa, meitä kutsumme nyt EVA-välipohjaksi. Yritys sijaitsee:

Alla kerrotaan EVA-välipohjan ja PHYLON-välipohjan välisestä erosta. Nykyisin useimmin käytetty välipohja on PHYLON välipohja, PHYLON suurin ominaisuus on kevyt, hyvä elastisuus, on hyvä pehmuste suorituskykyä PHYLON kutsutaan toissijainen vaahto. EVA-välipohja on myös erittäin kevyt, mutta vaimennuskyky ja joustavuus ovat paljon pienemmät kuin PHYLON-välipohja, kustannukset ovat paljon pienemmät kuin PHYLON, EVA-välipohjaa kutsutaan vaahdoksi. Koska ne ovat samoja ominaisuuksia ja eri nimet, suorituskyky on erilainen, koska PHYLON on toissijainen vaahto, kun taas EVA on vaahto. Useimmat koripallokengät PHTLON-välipohjalla, kun taas juoksukenkiä käytetään EVA-välipohjassa. Yritys sijaitsee:

Sanasto:

(1) vaahtoa: materiaalin injektiota / ruiskuvalumuotteesta, joka lämmitettiin korkean lämpötilan jälkeen kengän välipohjan muodostamisen jälkeen, jota kutsutaan vaahtomalaksi, joka on EVA-välipohja. Yritys sijaitsee:(2) toissijainen vaahtoaminen: Kun materiaali ruiskutetaan muottiin, sitä kutsutaan toissijaiseksi vaahdotukseksi välipohjaksi kahden korkean lämpötilan kuumentamisen ja keskipitkän liekin jälkeen, jota kutsutaan yleisesti PHYLON-välipohjaksi. Yritys sijaitsee:

EVA kokonaisuutena on halpaa, juuri alkanut käyttää kenkiä tuntuu erittäin pehmeältä, jolloin ensimmäinen vaikutelma on suuri, mutta pitkään, voi tuntua pohjat pois jalanjälkiä, suorituskyky on myös suuri lasku. PHYON se on valmistettu EVA: sta, mutta monimutkainen prosessi, hinta on paljon kalliimpaa. Kaikki suorituskyvyn näkökohdat ovat paljon paremmat. On huomattava, että tämä ei tarkoita sitä, että EVA on alhaisempi kuin PHYLON. Voidaan sanoa, että PHYLON-suorituskyky samassa prosessissa + materiaali on parempaa kuin EVA: n, mutta teknisten erojen ja materiaalien erojen vuoksi EVA-suorituskyky on parempi kuin tavallinen PHYLON-välipohja. Yritys sijaitsee:PHYLON-välipohjan ja EVA-välipohjan lisäksi PU-välipohja on myös hyvin yleinen, PU-välipohja on joustavuuden ja sitkeyden suurin etu. Parempi haitta on se, että keltaisuus on heikompi hydrolyysi.Välipohja teknologia:adiPRENE: pehmustustekniikka, alhainen elastisuus, kantapää, ihmiset voivat järkyttää laskeutumisen jälkeen, ihmiset pysähtyvät vakavammin, eivät ravistele.adiPRENE +: Elastinen tekniikka päinvastoin. Jalkojen kärjessä jalat tukevat, voivat heti nousta, ihmiset alkavat nopeasti.


Hot Tags: kengän ainoat materiaalilevyt, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpoja, irtotavarana
Tutkimus