Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumikengät

Kumikengät

Kumikengät 1. Oletko tehdas tai kauppayhtiö? Olemme kumilehti tuotteita tehdas, joten hinnat ja toimitusaika voitaisiin taata. 2.Missä on tehtaasi? Miten voin vierailla siellä? Tehtaamme sijaitsee Gongguan City, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa. Kaikki asiakkaamme, ...

Kumikengät

1.Oletko tehdas tai kauppayhtiö?

Olemme kumilehti tuotteita tehdas, joten hinnat ja toimitusaika voitaisiin taata.

2.Missä on tehtaasi? Miten voin vierailla siellä?

Tehtaamme sijaitsee Gongguan City, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa. Kaikki asiakkaamme kotimaasta tai ulkomailta ovat tervetulleita tutustumaan meihin!

3. Voitteko tehdä OEM & ODM?

Kyllä, voimme tehdä OEM- ja ODM-tuotteita. Se ei ole ongelma.

4.Miten voin saada näytteitä?

Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle ilmaisia ​​näytteitä. Uusien asiakkaiden odotetaan maksavan toimituskulut, ja tämä maksu vähennetään virallisen tilauksen maksusta.

5.Miten toimitus?

Kuormamme yhden 20 jalan kontin 15 päivän kuluessa, sitä muutetaan erityistilanteen mukaan.

6. Voitteko tarjota testiraportti tilauksestasi?

Kyllä me voimme. Voimme toimittaa testiraporttimme asiakkaiden pyynnöstä.

7. Maksuaika:

T / T, L / C, Western Union, Paypal jne .. asiakkaan pyynnöstä.

Kumi-kengät

Kumi / polyuretaani (RU / PU) Tähän mennessä yksi parhaista materiaaliyhdistelmistä on kumista valmistettu ulkopohja ja polyuretaanista valmistettu välipohja. Pohjat ulkopohja ja välipohja tuotantoprosessissa voidaan jakaa vaiheisiin, lopullinen käyttö liima sidokset yhteen, useimmissa tapauksissa, tarvetta esikäsittely, kuten pinnan kumia halogenoidut ja / tai kiillotettu. Toinen tapa sitoa on käyttää ei-kudottua villaa kahden materiaalin välissä käyttäen kumilankaa ja polyuretaanin liitosfunktiota sitoutumisen tarkoituksen saavuttamiseksi.


Kaikissa näissä prosesseissa on kuitenkin huomattava määrä apulaitteita ja suuri määrä logistiikkaa, ja monet jalkinevalmistajat yrittävät välttää tämän kustannustehokkaan investoinnin siirtymällä muihin koneisiin, jotka on helppo käsitellä. Normaaleissa olosuhteissa kumin ja polyuretaanin erilaiset fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet eivät sitoudu. Lisäksi polyuretaaneja ei yleensä käsitellä tässä prosessissa odotettavissa olosuhteissa. Tämän seurauksena DESMA on kehittynyt prosessiksi, joka ei käytä edellä kuvattuja prosessivaiheita, ja nykyään se voi tuottaa kenkiä, jotka eivät vaadi haitallisen liiman käyttöä yhden luukun prosessin avulla käyttäen kumi- ja polyuretaanimateriaaleja . Tämän jälkeen polyuretaani-injektointikone voidaan täyttää vesipohjaisella liimalla, kun polyuretaania ruiskutetaan kumipohjaan, jolloin saadaan täydellinen sidos kahden eri materiaalin välillä ja joka täyttää asiaa koskevien turvakengänormien vaatimukset.


Kumia / kumia (RU / RU) Yksi yleisimmin käytetyistä menetelmistä sotilaskengänvalmistuksessa on kumin / kumimateriaalin kokoonpanoprosessin käyttö, jossa kengän ulkopohja ja kengän välipohja ovat kumista. Ulkopohja ja saman prosessin kestomuovisen polyuretaanin / termoplastisen polyuretaanin yhdistelmä on tiheä ulkopohja, välipohja on vaahtokumia. Näillä kengillä on erinomainen suorituskyky, kuten korkeat lämpötilat tai rasva ja polttoaineet. Nämä materiaalit, kuten polyuretaanit, eivät tue hydrolyysiä, mutta sotilasalalla asiat ovat erilaiset ja kumi- ja kumisaapasjalkineet käytetään sotilasalalla. Sama pätee urheilukenkien alalla. Tämä materiaaliyhdistelmällä on monia merkittäviä etuja, kuten todellinen, hyvä liukumisvastus


Hot Tags: kumi kengät arkki, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus