Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumikenkäpohja

Kumikenkäpohja

Kumipohjainen kenkäpohjainen kenkäpohjainen tietämys .RB on TR-pohjan avaintekijä, lähes 80% italialaisista TPR-pohjista RB. PU on polyanamiinihappoa rasvaa, ns. PU vain sen lyhennettä vain, sitä käytetään ulkopohjana ja vampina. Space PU on PU. .TPU on lyhenne termoplastisesta ...

Kumipohjainen kenkä

Kumikengän ainoa tieto

.RB on TR-pohjan avaintekijä, lähes 80 prosenttia italialaisista TPR-pohjista RB. PU on polyanamiinihappoa rasvaa, ns. PU vain sen lyhennettä vain, sitä käytetään ulkopohjana ja vampina. Space PU on PU.


.TPU on termoplastisen polyuretaanin lyhenne, PU on polyuretaanin yleinen termi. Pohjatapauksissa PU kuitenkin viittaa uretaani-mikro-tyhjiin elastomeeriin, joka on kaksikomponenttinen reaktiivinen, jaettuna mustavalkoiseksi, musta on polyisosyanaattikomponentti, valkoinen on polyolikomponentti ja tiheys voidaan määrittää kuplivärin avulla ja koostumus kontrolloida. TPU-kengänpohjat kuluvat paremmin, mutta lämmön ja öljyn kestävyys voi olla lähes sama. TPU: ta voidaan käyttää myös ylemmässä materiaalissa, vedenpitävässä hengityksessä.


. EVA, TPR ja kumi: Näistä EVA-materiaali on kevyin ja pehmeys on hyvä. Useimmat urheilujalkineet käyttävät EVA-pohjaa, mutta EVA-materiaalilla ei ole kitkaa, sileä pinta on helppo liukua, joten yleensä Lisää EVA-materiaalin pohjaan kovaa materiaalia. TPR ja kumi ovat raskaampia materiaaleja, pehmeyttä yleensä, voimakasta kitkaa, jota käytetään yleisesti kenkien ja lasten urheilujalkineiden, TPR: n ja kumin kanssa, eikä kumia saa muuttaa. Se yhdistää muovin ja kumin ominaisuudet ja sitä käytetään laajasti TPR-kengän materiaalien muokkauksessa. Se saavuttaa korkealaatuisen ja sileän ulkonäön (ripplen poistaminen) ilman ruiskutusta ja saa suuremman vaahdotussuhteen.


Hot Tags: kumi kengät, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöity, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus