Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Shoe Outsole Material

Shoe Outsole Material

Shoe outsole materiaali Usein kysytyt kysymykset 1.Oletko tehdas tai kauppayhtiö? Olemme kumilehti tuotteita tehdas, joten hinnat ja toimitusaika voitaisiin taata. 2.Missä on tehtaasi? Miten voin vierailla siellä? Tehtaamme sijaitsee Gongguan City, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa. Kaikki meidän...

Shoe ulkopohja materiaali

Ohje

1.Oletko tehdas tai kauppayhtiö?

Olemme kumilehti tuotteita tehdas, joten hinnat ja toimitusaika voitaisiin taata.

2.Missä on tehtaasi? Miten voin vierailla siellä?

Tehtaamme sijaitsee Gongguan City, Guangdongin maakunnassa, Kiinassa. Kaikki asiakkaamme kotimaasta tai ulkomailta ovat tervetulleita tutustumaan meihin!

3. Voitteko tehdä OEM & ODM?

Kyllä, voimme tehdä OEM- ja ODM-tuotteita. Se ei ole ongelma.

4.Miten voin saada näytteitä?

Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle ilmaisia ​​näytteitä. Uusien asiakkaiden odotetaan maksavan toimituskulut, ja tämä maksu vähennetään virallisen tilauksen maksusta.

5.Miten toimitus?

Kuormamme yhden 20 jalan kontin 15 päivän kuluessa, sitä muutetaan erityistilanteen mukaan.

6. Voitteko tarjota testiraportti tilauksestasi?

Kyllä me voimme. Voimme toimittaa testiraporttimme asiakkaiden pyynnöstä.

7. Maksuaika:

T / T, L / C, Western Union, Paypal jne .. asiakkaan pyynnöstä.

Shoe ulkopohja materiaalia

Nahka on jaettu luonnolliseen nahka (nahka), kierrätetty nahka, nahka (PU / PVC). Nahka on nahasta, lampaasta, sioista, hevosista, peuroista tai muusta eläinrungosta peräisin oleva nahka nahkatehtaan käsittelyn jälkeen, joka on valmistettu erilaisista ominaisuuksista, lujuudesta, tunteesta, väristä, kuviohissimateriaalista, on moderni nahkatavara. Vaadittava materiaali. Dermis koostuu yleensä ihon (poistettu), dermis, reticular kerros, subkutaaninen (poistettu) ja niin edelleen. Niistä nahka, lampaannahka ja siannahkainen nahka ovat raaka-aineita, joita käytetään kolmessa päätyyppisessä nahassa.


Ensinnäkin nahka: nahka ja ensimmäinen kerros ihon ja eron toisen kerroksen välillä.


①: Ensimmäinen ihokerros viittaa karjan, lampaan, siannahkan ja niin edelleen nahasta (dermis), nahalla on erityinen luonnollinen rakennevaikutus. Tuoda nahkaa voi silti olla painettu. Täysjyväinen taikina huokosten koosta ja tiheydestä erottamaan eläimen nahasta. On olemassa monenlaisia ​​lehmännahkoja, kuten keltaisia ​​lehmännahkoja (naudanlihoja, lehmän leikkauksia, lehmännahkoja, härkänahkoja, kastelemattomia sonnien nahkoja ja kastratut sonniot), puhvelinnahat, lehmännahat, kääpiönahat ja lehmännahat. paras maamme Shandongissa, Henanin maakunnissa ja Keski-Kiinassa ja muissa paikoissa, mutta ihon resurssit ovat vähäiset (Yhdysvallat, Brasilia ja muut naudanlihan viejät runsain lähde). Keltainen nahkahunajahon huokoset kuin paksu ja tiheä, hienojakoinen hieno muodostus.


Vihreä puhvelin iho paksumpi ja harva, on yksi, rakeinen epätasaisuus vahva, puhvelin nahka on Sichuan, Jiangxi ja muut osat paremmin, mutta suhteellinen puute resursseja (Intia ja Egypti ja muut alueet enemmän); lampaannahka Sisältää lampaannahkaa, vuohennahkaa, sekasoluja. Lammasten huokoset ovat yksityiskohtaisempia ja tiheämmät linjat, erityisesti kupari- kolikoita.


Vuohet ja enemmän jalkineille, lampaille ja muille vaatteille. Lampaat Sichuan, Hubei ja muissa paikoissa paras (Australian runsaimmat resurssit, ja Zhang iso iho paksu).


Sika hiukset hiusten säännön vuoksi on pieni kourallinen 3 "oli" muotoinen jakelu, on hyvin helppo erottaa, yleinen käyttö sikojen ruokittu sikojen sekä villi siannahka. Lisäksi löytyy makean veden kaloja (ruohokarppi, karppi ja muut kalkit) paikoissa, kuten strutsit, krokotiilit, lyhyet nenäkrokotit, liskoeläimet, käärmeet, häräneläimet ja merikalat (hait, turska, anjovikset, ankerias ja helmi-kala ) Raaka-aineet ihon aikaansaamiseksi.


Käytetään myös turkisnahjana, joka tunnetaan ammattimaisesti turkista tai turkista, kuten ketun iho (hopeakukka, sinikalkkuna jne.), Susi iho, koiran iho, kanin iho ja kallis minki ja muut harvinaiset Eläinten iho ja niin edelleen.


Hot Tags: kenkä ulkopohja materiaali, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöity, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus