Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Kumi Foam Sheet Price

Kumi Foam Sheet Price

Kumin vaahtolevyn hinta Kumin vaahtomuovilevyjen tuntemus Vaahtosilikonikumi on ihanteellinen kevyt pakkausmateriaali, jolla saavutetaan korkea lämmönkestävyys, hyvä lämmöneristys, eristys, kosteuden kestävyys ja iskunkestävyys erityisesti korkeilla taajuuksilla.

Kumin vaahtolevyn hinta

LY-2014-NEW-(24).jpg

Kumin vaahtolevyjen hintatieto

Vaahtosilikonikumi on ihanteellinen kevyt pakkausmateriaali, jolla saavutetaan korkea lämmönkestävyys, hyvä lämmöneristys, eristys, kosteudenkestävyys ja iskunkestävyys erityisesti suurilla taajuuksilla. Erilaiset elektroniset komponentit, välineet, mittarit ja ilma-instrumentin pyörä voivat olla "kosteutta, iskua , "korroosion" "kolme puolustus" -suojaa. Lisäksi sitä voidaan käyttää täyttömateriaalina lämpöeristeen voileipää ja kellunta-ainetta ja tiivistemateriaalia suolamuodossa. Vaahtosilikonikumia lääkkeessä voidaan käyttää myös ortopedisesti täytettävänä, korjaavana ja vaatetusmateriaalina.


Dow Corning Corporation Yhdysvalloissa vastaamaan tulensiirtoverkon vaatimuksia, kehitti palamista hidastava RTV silikonikumieriste DC3-6548. Tätä vaahtosilikonikumia käytetään pääasiassa lanka- ja kaapelin kulkevien reikien (kuten kattojen, seinien, rakennusten ym.) Reikiin, ja tulenkestävä suorituskyky on erittäin hyvä. Limit hapen indeksi saavuttaa 39 (suurin osa muovista on rajoitusindeksi vain 20), käyttöikä jopa 50 vuotta. Tällä hetkellä palonsuojaavaa RTV-silikonikumia on tällä hetkellä käytetty laajalti ydinvoimaloissa, atk-keskuksissa, offshore-öljylautoissa ja muissa kovissa ympäristöolosuhteissa tai erityisen korkeissa tulipalovaatimuksissa.


Hot Tags: kumi vaahtolevyn hinta, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpoja, irtotavarana
Tutkimus