Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Korkea vaahto yksin

Korkea vaahto yksin

High Foam for Sole 1. Mikä on yrityksesi kyky? LiyuYibao on kumilehden ammattimainen valmistaja yli kahden vuosikymmenen ajan. Yhteistyö eri Top-tuotemerkkien kanssa: ZARA, LEVIS, COLEHAA, DV, Clark, BANANA, CK jne. Eri mallit ja muodin suunnittelu parhaaseen mahdolliseen valintaan ....

Korkea Foam for Sole

1. Mikä on yrityksenne kyky?

LiyuYibao on kumilehden ammattimainen valmistaja yli kahden vuosikymmenen ajan.

Yhteistyö eri Top-merkkien kanssa: ZARA, LEVIS, COLEHAA, DV, Clark, BANANA, CK jne.

Eri mallit ja muotisuunnittelu paras valinta

2. Mikä on tuotantokapasiteetti vuosittain?

Valmistamme vuosittain yli 30 tuhatta neliömetriä kumilehteä.

3. Miten saan näytteitä?

Meillä on ilo tarjota sinulle ilmaisia ​​näytteitä. Uusien asiakkaiden odotetaan maksavan toimituskulut, tämä maksu vähennetään muodollisesta tilauksesta maksettavasta maksusta.

Tervetuloa ostamaan keinotekoinen nahkainen kumilevyteksti miehen kengille tehtaaltamme. Olemme yksi johtavista Kiinassa toimivista valmistajista ja toimittajista, joka tarjoaa sinulle Kiinassa myytyjen ja edullisten kumilehtien. Myös irtotavarana räätälöidyt edulliset tilaukset ovat tervetulleita.

Korkea vaahto yksin tietoon

Ainoa materiaalin luokitus ja ominaisuudet Pohjan päämateriaali on jaettu kumiin, PU, ​​PVC, MD, TPR, EVA ja niin edelleen.

1, EVA (E eteeni, VA vinyyliasetaatti): Lisää vinyyliasetaattia, parempi elastisuus.


2, kumi: jaettu luonnolliseen kangas, synteettinen kaksi, kulutusta kestävä, joustava, raskas, korkeat kustannukset.


3, TPR (T-lämpö, ​​P-muovi, R-kumi): kumin suorituskyky, kulumiskestävyys, alhaisemmat kustannukset, mutta kosketus öljyliuottimiin liukuu.


4, PU: erinomainen kulutuskestävyys ja toistuva taipumisominaisuus, hyvä repäisylujuus ja kimmoisuus, öljy, happo, alkali ja alhaisen lämpötilan suorituskyky, jätteet PU pohja voi automaattisesti hajota, mikä edesauttaa ympäristönsuojelua, vaadittua kestävyysvaikutusta, kestäviä kenkiä sopivampi; mutta on kellastumista, hydrolyysiä, halkeilua, helppoa avata muovi ja muut asiat, ilmakengät, jalkapallokengät, yleisesti käytetyt materiaalit. PU yleispohjat: ADI ja NIKE käytettäessä tätä pohjaa ei ole paljon, PU pohjat ovat matalan lämpötilan muodostavat pohjat. PU, joka on valon ominaisuuksien lopussa, mutta ei märkä, joutuu kemialliseen reaktioon korroosion vesikerroksen jälkeen.


5, PVC: synteettinen hartsi, saapui loppuun, johtuen ekologisista ongelmista ja vähemmän, ilmatyynykengät, jalkapallokengät, yleisesti käytetyt materiaalit.


6, MD (Wylong End): EVA-kertainen vaahtomuovaus, hyvä joustavuus, korkea elastisuus, parempi lämpöominaisuus, mutta huono kulutuskestävyys, kengät yleensä sopivat enemmän.


Hot Tags: korkea vaahto yksin, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöity, halpa, halpa, irtotavarana
Tutkimus