Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Suuri tiheä vaahtolevy

Suuri tiheä vaahtolevy

Suuri tiheys vaahtolevy Suuri tiheys vaahtomuoviarkki Tiiviste Kumitiiviste Kumitiiviste Kelmutiiviste, joka tiivistää metallin laipan tai muun liitoksen kahden pysyvän pinnan välissä. Muovausmenetelmää voidaan käyttää, voidaan myös kovettaa kalvon kovettaminen. Voidaan käyttää laajasti erilaisissa mekaanisissa ...

Suuri tiheys vaahtolevy

高发泡A1.jpg

Tiheä vaahtomuoviarkki

Kumitiiviste Kumitiiviste Kumilevy, joka tiivistää metallin laipan tai muun liitoksen kahden kiinteän pinnan välissä. Muovausmenetelmää voidaan käyttää, voidaan myös kovettaa kalvon kovettaminen. Voidaan käyttää laajasti erilaisissa mekaanisissa laitteissa, vuorauksessa, tiivisteissä, pehmusteissa ja muissa vaikutuksissa.


Muodollisesti yleisesti käytetyt kumitiivisteiden tiivisteet ovat: kumiset litteät aluslaatat, kumiset O-renkaat, muoviset litteät aluslevyt, PTFE-tiivistystiivisteet, asbestikumitiivisteet, metalliset litteät aluslevyt, metalliset erikoisliimat, metalliset esinahka-tiivisteet, haavasitiiviste ja niin edelleen.


Kumialuslevyt: muodonmuutos on helppoa, kompakti ja vaivatonta, mutta paine, lämpötilan kestävyys ovat huonoja, vain matala paine, lämpötila ei ole korkea paikka. Luonnonkumilla on tietty happo- ja alkali- kestävyys, lämpötilan käyttö ei saa ylittää 60 ° C; neopreeni voi myös kestää jotain happoa, lämpötila 80 ℃; nitriilikumiöljy, käytettävissä 80 ℃; fluorin kumi korroosionkestävyys on hyvä, kestävyys Lämpötilan suorituskykyä kuin keskimääräinen kumi, voidaan käyttää 150 ° C: n väliaineessa.


Kumitiivisteet: leikkausmuoto on täydellinen ympyrä, tietty itsevarma vaikutus, tiivistysvaikutus on parempi kuin tasainen aluslevy, puristusvoima pienempi.


Hot Tags: high density foam sheet, Kiina, tehdas, toimittajat, valmistajat, räätälöityjä, edullisia, halpoja, irtotavarana
Tutkimus