Ota meihin yhteyttä
TEL: + 86-769-85536565
Sähköposti: sales01@liyuyibao.com
Osoite: No.15 Shuanglong Road, Xiaobian District, Chang'an kaupunki, Dongguan, Guangdong, Kiina
Etusivu > Meistä

Meistä

Historia

Guangdong Liyu-Yibao Kengät Material Co Ltd, tunnettiin aiemmin nimellä Dongguan Liyu Kumilehdet Co, Ltd, kuuluisa yritys, jolla on korkea koskemattomuus, hyvä palvelu ja kustannustehokkaita tuotteita. Se on vuonna 2000 perustettu Liyu Groupin kokonaan omistama tytäryhtiö.

Vuonna 2011 LIYU ja erinomainen Taiwanin rahoittama yritys eli Yibao-yhtiö sulautuivat, ja Dongguan Liyu Rubber Products Co., Ltd muutettiin joulukuussa 2011. Guangdong Liyu-Yibao Shoes Material Co., Ltd.


Meidän tehdas

Guangdong Liyu-Yibao Kengät Material Co Ltd, joka sijaitsee Chang'an Town, Dongguan pinta-ala on 30 tuhatta neliömetriä, omistaa useita tuottaa riviä kumipohja, joka on kyky tuottaa kumilehti jopa 200 tuhatta Neliömetriä kuukaudessa.

Asiakaskeskeisen periaatteen mukaisesti yhtiö esittelee Espanjasta, Saksasta ja Taiwanin alueesta kehittyneitä teknologioita, laitteita ja raaka-aineita, tutkimaan ja kehittämään teknologioita omalla henkilöstöstään sekä tekemään johtamisinnovaatioita. High-end-kengän materiaalimarkkinoilla tuotteemme, kuten kumipohja, kreppipohja ja mikrosolumakalvopohja, muodostavat erinomaiset saavutukset teknologian suhteen.

Haluamme tehdä sekä kotimaisia että ulkomaisia ystäviä eri teollisuudenaloilta astumaan eteenpäin ja käsi kädessä luoda win-win yhdessä.


Tuotevalikoimamme

Kengät Tarvikkeet

Kumi Sheet & Mat

Lattialaatta

Korkea vaahtolevy, Neolite-kumilehti, Crepe-kumilehti


Tuotesovellus

Naisten kengät pohjalliset, Miesten kengät ulkopohjat, Muotikengät ulkopohja ja pohjallinen, toppa ulkopohja, Lasten kengät ulkopohjat, Welt, Stacks, Kaikki kumipohjat kengät.


Sertifikaatti

SGS: n tarkastama toimittaja MADE-IN-CHINA.


Tuotantolaitteet

3production line, 15sets sekoituskone, 6 sarjaa kohokuviointikone, 20sets painokone, 3sets Saksan sakkaus Machine


Tuotantomarkkinat

Kotimaan markkinat, Kaakkois-Aasia, Afrikka, Oseania, Itä-Aasia


Palvelumme

Guangdong Liyu-Yibao Kengät Material Co, Ltd on yli 20 vuoden kokemuksia liiketoiminnan linja. Teemme yhteistyötä monien huippumerkkien kanssa, kuten ALDO, ZARA, Clarks, CK, GUCCI jne. Jo vuosia. Haluamme tehdä sekä kotimaisia että ulkomaisia ystäviä eri teollisuudenaloilta siirtymään eteenpäin ja käsi kädessä ja luomaan yhdessä voittoa.


IMG_3307 (001) .jpg

IMG_3308 (001) .jpg

IMG_3303 (001) .jpg

IMG_3310 (001) .jpg

IMG_3302 (001) .jpg

IMG_3311 (001) .jpg